Actualment esteu veient FÒRUM ATLÀNTIDA: CONSELLS PER AFRONTAR UN TRIATLÓ

FÒRUM ATLÀNTIDA: CONSELLS PER AFRONTAR UN TRIATLÓ

Ja tenim dia i hora per a la sessió especial del Fòrum Atlàntida amb consells sobre com afrontar un triatló! Serà el dijous 13 de juliol, a les 19 h, amb el preparador físic Andrés Arroyo.

Com ja us vam informar, des d’Atlàntida, amb la finalitat de promoure hàbits saludables i com a patrocinadors del proper Challenge Barcelona Triathlon amb l’assegurança Infinity Sport, hem format 6 equips per participar en aquesta competició. Seguint amb el nostre compromís al costat de tots els participants i les persones assegurades per ajudar-los a assolir aquesta fita, hem creat un programa d’activitats. 

En el Fòrum del dia 13, l’Andrés Arroyo ens explicarà què cal per fer un bon entrenament i poder gaudir del triatló, amb consells pràctics que ens poden ajudar a sentir-nos còmodes tant en el procés d’entrenament com el dia de la prova. Aquests consells inclouen recomanacions sobre l’alimentació pels dies previs i pel mateix dia de la prova. També ens explicarà la reglamentació que observa el triatló de Barcelona al respecte de l’equipament que es pot fer servir (neoprens, bicicletes, etc.) i ens facilitarà informació sobre les transicions entre les disciplines que conformen la prova. 

Igualment ens parlarà de les botigues especialitzades en lloguer de material pel triatló per aquelles persones que no disposin de neoprè o de bicicleta.

L’Andrés Arroyo és preparador físic, recuperador funcional i entrenador personal. És graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Alt Rendiment i entrenador nacional d’Atletisme. Treballa amb esportistes com ara Pau Capell, dues vegades campió del món d’Ultra-Trail; Sheila Avilés, dues vegades guanyadora de les Skyrunner World Series i bronze europeu de Skyrunning, o Oriol Cardona, campió d’Europa, d’Espanya i de Catalunya d’Esquí de Muntanya, entre altres. També és professor del màster de Podologia de la Universitat de Barcelona.

Per accedir al fòrum només necessiteu fer clic en el següent enllaç: https://bit.ly/forumATLTriatlo 

 

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat