Actualment esteu veient Atlàntida, compromesos amb l’esport i el triatló de Barcelona

Atlàntida, compromesos amb l’esport i el triatló de Barcelona

La pràctica esportiva és un dels pilars per gaudir d’una bona salut. A Atlàntida ho sabem i per això un dels nostres compromisos més ferms és amb la pràctica d’exercici físic. En el marc d’aquest compromís, som una de les entitats col·laboradores de Barcelona Triathlon, una de les cites esportives imprescindibles del calendari de la capital catalana. El triatló de Barcelona se celebra el dia 9 d’octubre i consta de diverses modalitats amb graus de dificultat diferents: l’Olímpic, l’Sprint i el Super Sprint, a més d’un apartat infantil. 

Però Atlàntida no només és col·laborador de l’organització de la triatló, també hi participa amb un equip format per treballadors del grup que ens representarà en aquesta cita esportiva en les modalitats Olímpica i Sprint en la qual es calcula que hi participaran 1.800 triatletes.

A més, Atlàntida estarà present a la Fira del Corredor i presentarà la pòlissa dissenyada específicament per a esportistes, la pòlissa Infinity Sport. Aquesta assegurança de salut està dissenyada perquè els esportistes puguin practicar, entrenar i competir amb la tranquil·litat d’estar protegits mentre practiquen el seu esport preferit i està disponible en dues versions: amb copagament i sense. En tots dos casos, a través d’aquesta pòlissa, Atlàntida posa al servei dels esportistes tots els seus serveis mèdics i sanitaris i inclou prestacions com una revisió  mèdica esportiva anual i sessions gratuïtes de fisioteràpia.  

L’assegurança  inclou una revisió mèdica esportiva gratuïta cada any, amb electrocardiograma i prova d’esforç i entre 5 i 10 sessions gratuïtes cada any de fisioteràpia per a la recuperació muscular després d’algun esdeveniment esportiu, en funció de si la pòlissa és amb copagament o sense.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat