Actualment esteu veient Atlàntida et convida a la Salomon Run de Barcelona

Atlàntida et convida a la Salomon Run de Barcelona

Atlàntida serà patrocinador oficial de la Salomon Run, una de les curses més esperades que es disputen a la ciutat de Barcelona, concretament a la muntanya de Montjuïc, el 16 d’abril!

Com a  patrocinadors de la cursa, disposem d’inscripcions gratuïtes pels nostres assegurats, col·laboradors i treballadors i… qui s’anima a participar? A més, tindrem un regal pels que s’inscriguin!

La Salomon Run és una cursa que se celebra cada any a diferents ciutats del món, a Barcelona serà per la muntanya de Montjuïc i passarà per escales, parcs, carrers i racons d’aquest emblemàtic espai de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’una cursa de trail running amb dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre de 10 que combina trams urbans amb altres de muntanya, cosa que la fa una experiència única per als corredors.

Aquí teniu el programa

També pots visitar-nos a la nostra carpa

Així que, ja ho saps, si ets un amant de l’esport i l’aventura, no pots deixar passar l’oportunitat de participar a la Salomon Run

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat