Atlàntida llança una assegurança per a esportistes

Atlàntida Assegurances ha llançat una assegurança de salut específicament dissenyada perquè els esportistes puguin practicar, entrenar i competir amb la tranquil·litat d’estar protegits mentre practiquen el seu esport preferit. S’anomena Infinity Sport i està disponible en dues versions: amb copagament i sense. En tots dos casos, a través d’aquesta pòlissa, Atlàntida posa al servei dels assegurats tots els seus serveis mèdics i sanitaris i inclou prestacions com una revisió mèdica esportiva anual i sessions gratuïtes de fisioteràpia. 

Ciclista competint

Infinity Sport sense copagament

L’assegurança Infinity Sport, sense copagament, inclou una revisió mèdica esportiva gratuïta cada any, amb electrocardiograma i prova d’esforç i 10 sessions gratuïtes cada any de fisioteràpia per a la recuperació muscular després d’algun esdeveniment esportiu. Aquestes sessions es desenvolupen en el Centre de Rehabilitació Atlàntida, al carrer Provença, 111 de Barcelona.

Infinity Sport amb copagament

En el cas de la pòlissa amb copagament, anomenada Infinity 10 Sport, les cobertures són molt semblants, però amb només 5 sessions de fisioteràpia l’any. A més, el reemborsament pel que fa a la revisió mèdica esportiva és de 50 € l’any, mentre que en la pòlissa sense copagament és del doble.

En tots dos casos, la pòlissa també cobreix un servei de recuperació a domicili en cas de lesió greu de 30 hores, l’assessorament d’una nutricionista especialitzada en dieta esportiva i l’accés a la plataforma digital Biwel amb múltiples recursos per a entrenament, nutrició i meditació. També inclou l’accés al Club Atlàntida, que ofereix condicions especials en serveis sociosanitaris a domicili -fisioteràpia, podologia…-, a més d’ofertes i promocions.

L’assegurança Infinity Sport complementa els múltiples productes que Atlàntida ja ofereix a través de la resta de les seves pòlisses i que cobreixen diverses necessitats en cas de tenir problemes de salut.

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat