Actualment esteu veient Beneficis de l’assegurança Gran Class per a la gent gran

Beneficis de l’assegurança Gran Class per a la gent gran

Els serveis d’atenció domiciliària per a gent gran són molt importants per preservar la seva independència i la salut, i per facilitar-los el dia a dia. És una de les prestacions més valorades en les assegurances mèdiques per a gent gran.

A partir de certa edat, la salut esdevé una gran preocupació. Per això, garantir la millor assistència mèdica durant la tercera edat és crucial. I no només es tracta de cuidar-nos als centres mèdics.

Actualment, hi ha moltes assegurances mèdiques privades que inclouen el servei d’atenció domiciliària. Una prestació que, a partir de certa edat, els assegurats valoren molt.

L’assegurança Gran Class d’Atlàntida està indicada per a persones de més de 70 anys que vulguin gaudir dels seus i del seu temps sense preocupar-se de possibles imprevistos de salut. Aquesta assegurança mèdica per a gent gran és la més completa que existeix per a la tercera edat i inclou l’atenció domiciliària.

Atenció domiciliària per a la gent gran

Un dels serveis que ofereix l’assegurança mèdica Gran Class és 30 hores d’ l’assistència domiciliària post ingrés per a tots els assegurats. Més enllà de possibles serveis d’urgències mèdiques domiciliàries , els serveis domiciliaris principals que ofereix aquesta assegurança són:

  • Auxiliar d’Infermeria a domicili
  • Valoració de riscos i barreres arquitectòniques al domicili
  • Farmàcia a domicili per a pacients dependents
  • Teleassistència domiciliària
  • Condicions especials en serveis sociosanitaris a domicili (fisioteràpia, podologia, etc.)

Beneficis de l’atenció domiciliària

L’atenció domiciliària facilita a la gent gran continuar sent independents. Alhora, els brinda l’ajuda necessària per fer activitats quotidianes –com ara rentar-se i vestir-se– i atén les seves necessitats mèdiques –com la cura d’una ferida o l’administració de medicaments i vacunes.

Finalment, l’assistència domiciliària proporciona moments de descans als cuidadors, particularment quan són membres de la pròpia família. Es tracta d’una ajuda extra que farà que el cuidador voluntari pugui descansar sense preocupar-se de la salut i la seguretat del seu familiar.

Altra avantatges de l’assegurança Gran Class

A més d’una àmplia cobertura d’assistència domiciliària, aquesta assegurança mèdica per a gent gran d’Atlàntida també cobreix l’hospitalització quirúrgica amb un període màxim de 20 dies i posa a disposició dels pacients més de 1.000 metges de totes les especialitats i una gran oferta de centres mèdics i de rehabilitació exclusius per a ells.

La gent gran tindrà, alhora, accés a totes les proves mèdiques i diagnòstiques sense esperes i un servei d’urgències 24 hores, tant nacional com internacional.

A més, inclou servei d’atenció d’urgències domicilàries i servei d’ambulàncies per urgències.

En definitiva, Atlàntida es preocupa de la gent gran i la cuida perquè tingui la tranquil·litat de tenir sempre algú al seu costat. I ho fa oferint Gran Class, una assegurança de salut privada que s’adapta a cadascuna de les etapes i els moments que viu una persona quan es fa gran. Cada vegada que una persona gran necessiti ajuda mèdica professional, Gran Class li trobarà el millor centre i professional.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat