Actualment esteu veient 4 avantatges de l’assegurança Infinity que tu i el teu nadó aprofitareu

4 avantatges de l’assegurança Infinity que tu i el teu nadó aprofitareu

Una assegurança mèdica familiar és una pòlissa privada de salut que cobreix tots els membres de casa, infants i adults. A Atlàntida, cuiden tota la família amb l’assegurança Infinity, que dona accés a especialistes, urgències i proves diagnòstiques i, a més, permet triar pediatre i ginecòleg.

Una assegurança de salut familiar és una pòlissa que ofereix cobertura mèdica per a tots els membres de la família. Aporta tranquil·litat a tots els membres de la família, no només a l’hora de fer proves concretes i resoldre urgències, sinó perquè aquestes assegurances permeten atendre ràpidament els diferents problemes de salut que van sorgint durant cada etapa vital.

Sens dubte, un dels grans avantatges de contractar una assegurança mèdica familiar és reduir o eliminar el temps d’espera. Amb una assegurança, com la pòlissa privada Infinity d’Atlàntida, podràs gaudir d’un accés ràpid a totes les proves diagnòstiques que necessitis tu o el teu nadó / fill sense esperes.

A més, tindràs a disposició les millors clíniques de Catalunya i més de 1.000 metges de totes les especialitats.

Més de mil metges de totes les especialitats

Si a casa tens nens petits, segur que ja has comprovat que sovint es posen malalts. Són comunes les grips i els refredats, els còlics del lactant, les otitis, les bronquiolitis i els problemes dermatològics. És a dir, els més petits de casa, sobretot els primers anys de vida, tenen més necessitats mèdiques.

Per tant, segurament hauràs d’anar al metge unes quantes vegades i, en moltes, necessitaràs visitar un especialista. Si disposes d’una assegurança mèdica familiar, tindràs accés a un ampli quadre mèdic, que inclou especialistes com l’odontòleg –indispensable per crear bons hàbits i cuidar la salut bucodental dels infants– i el cardiòleg, el dermatòleg i el traumatòleg. Tot amb la màxima agilitat i sense problemes horaris ni de conciliació.

A més d’aquestes visites per malalties o problemes mèdics, els infants han de complir un calendari de revisions i vacunes que també es poden fer a les consultes mèdiques d’aquest tipus d’assegurança mèdica familiar.

Servei d’urgències 24 hores

L’assegurança Infinity estarà al teu costat quan tingueu una urgència familiar. Ofereix un servei permanent d’urgències mèdiques, quirúrgiques i pediàtriques i assistència sanitària d’urgència tant a Espanya com fora del país. Siguis on siguis amb la teva família, els podràs seguir cuidant.

A més, cobreix, sense limitació d’estades, l’hospitalització de qualsevol membre de la família, tant per intervencions quirúrgiques com per tractaments mèdics. També inclou la necessitat de les unitats de cures intensives (UCI) o l’hospitalització psiquiàtrica.

Un altre servei extra que inclou la pòlissa Infinity és l’ús d’ambulàncies, amb el servei de vehicle incubadora inclòs. Els primers dies de vida són crucials, i estar coberts en qualsevol circumstància tranquil·litza molt els pares recents.

Serveis de benestar per a la mare

Més enllà de tots aquests avantatges quan ja ha nascut el teu fill, et recomanem tenir una assegurança mèdica familiar prèviament. És una gran eina per preparar-se, per exemple, per al part.

Entre els serveis a futures mares, les classes prepart en terra i aigua sempre són benvingudes i molt ben acollides per les embarassades. Ajuden a preparar-se, físicament i emocionalment, per a un moment decisiu en la vida de les dones.

A més, una assegurança com Infinity et dona accés a proves prenatals com ara ecografies, analítiques, el triple screening, l’amniocentesi, etc., que ajuden a detectar afeccions o anomalies genètiques o bé anticipar-se a un part prematur.

I si a casa heu decidit no ampliar més la família, amb aquesta pòlissa us ajudaran en la planificació familiar assessorant-vos sobre la vasectomia o la lligadura de trompes, dues intervencions que entren en els seus serveis.

Assegurança Infinity, una assegurança mèdica familiar de 10

Tot el catàleg d’assegurances mèdiques d’Atlàntida ofereix grans avantatges i beneficis que faran que la salut estigui al centre de tot. Per exemple, inclouen l’assistència domiciliària i l’hospitalització i, en la cirurgia infantil, el llit per a l’acompanyant.

Concretament, la seva assegurança mèdica familiar, Infinity, garanteix una àmplia cobertura amb la confiança del millor servei i un quadre mèdic que inclou el ginecòleg i el pediatre que vulgui la família.

De fet, Atlàntida es fa càrrec de fins al 80% de la factura amb un límit de 60€ per visita ginecològica i 214€ per la revisió ginecològica anual. També ofereix la mateixa cobertura en pediatria, amb un límit de 45€ per visita.

Aquesta solució integral d’Atlàntida és perfecta per a qui vulgui gaudir d’una pòlissa amb les millors garanties i despreocupar-se de les qüestions relacionades amb la seva salut i la de la seva família.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat