Actualment esteu veient Com evitar llistes d’espera a la sanitat? Els beneficis d’una assegurança de salut privada

Com evitar llistes d’espera a la sanitat? Els beneficis d’una assegurança de salut privada

Entre els avantatges principals de contractar una pòlissa de salut, destaca l’agilitat d’atenció i diagnòstic, que evita llargues cues en la sanitat pública, i tenir a disposició un ampli quadre mèdic amb un gran nombred’especialistes.

A Espanya, la sanitat pública és de qualitat i té bona reputació. Però també és cert que, actualment, té un problema d’escassetat de professionals i, generalment, les persones han d’esperar molt de temps per visitar-se amb especialistes i, fins i tot, operar-se o iniciar un tractament.

Per això, cada vegada són més les persones que sospesen la idea de fer-se una assegurança de salut privada que es comprometi a atendre’ls amb urgència quan ho necessitin i que complementi aquesta assistència en la sanitat pública.

L’èxit de les assegurances privades recau en la flexibilitat horària, els preus competitius, una oferta mèdica àmplia i accés ràpid a especialistes i tractaments pioners.

A finals del 2022, més d’un 25% dels espanyols tenien una assegurança de salut privada, segons dades de l’ICEA, el servei d’estadístiques i estudis del sector. O el que és el mateix, més de 12 milions de persones a Espanya.

A Madrid, Catalunya i les Balears, actualment un 30% dels habitants té una pòlissa de salut, segons els informes d’Unespa, la Unió d’Entitats Asseguradores i Reasseguradores.

Què és una assegurança de salut privada?

Les assegurances de salut són un contracte entre la persona i una asseguradora per cobrir els serveis mèdics gràcies a una cobertura sanitària assignada a cada pòlissa. Aquesta cobertura implica gaudir d’un quadre mèdic que l’asseguradora posa a disposició de la persona assegurada

Totes les assegurances de salut privades disposen de diferents modalitats que s’adapten a cada assegurat. Així, doncs, segons la situació personal i laboral, el tipus de família o el pressupost, cada persona pot triar la pòlissa i la cobertura que s’ajusti millor a les seves necessitats.

Hi ha assegurances mèdiques familiars i individuals, en funció de l’edat de l’assegurat, amb copagament o sense. Per tant, com podem triar la millor? En realitat, la millor assegurança de salut privada serà la que compleixi les expectatives i que cobreixi les necessitats de cada individu o col·lectiu.

Per què necessites una assegurança de salut privada

Les pòlisses privades de salut ofereixen múltiples avantatges i, a més, aporten la tranquil·litat d’estar protegits davant de qualsevol problema de salut que pugui sorgir.

Els seus beneficis principals són:

 • Ampli quadre mèdic amb multitud d’especialistes.
 • Visitar especialistes sense la necessitat de consultar prèviament el metge de capçalera.
 • Més flexibilitat en l’horari de visites mèdiques, cosa que ajuda a la conciliació laboral, personal i familiar.
 • Accés a centres i hospitals privats, on es pot tenir més privacitat i comoditat.
 • Revisions regulars i accés a medicina preventiva.
 • Rapidesa en l’atenció, evitant llargues llistes d’espera.
 • Agilitat en el diagnòstic i la realització de proves mèdiques.
 • Assistència primària i hospitalària.
 • Assistència a l’estranger.
 • Atenció telefònica i serveis digitals.
 • Accés a telemedicina i app de salut.
 • Accés a tractaments mèdics innovadors.

Amb vista al futur

Les assegurances de salut cobreixen totes les etapes vitals d’una persona. Són importants durant aquestes etapes i, en cada moment, han de prioritzar unes prestacions o unes altres.

Per exemple, les parelles joves que estan pensant a formar una família han de parar una atenció especial als serveis que inclou l’assegurança mèdica. En aquest sentit, és important que cobreixi serveis de ginecologia i de pediatria de manera periòdica.

Més enllà de la cobertura medicoquirúrgica amb hospitals, urgències o medicina preventiva, moltes assegurances de salut també cobreixen altres prestacions mèdiques importants en aquest moment, com la planificació familiar i l’acompanyament durant l’embaràs i el part.

Les assegurances de salut d’Atlàntida

Estàs pensant a contractar una assegurança de salut privada? L’àmplia xarxa de professionals mèdics i hospitals d’Atlàntida et garanteix accés a la millor atenció quan més la necessites.

Amb cobertures que inclouen tota mena de consultes, proves o necessitats, gaudeix de la tranquil·litat de saber que estàs protegit en cada pas del teu camí cap a la salut i el benestar més gran.

A Atlàntida, no només ofreim una assegurança mèdica, sinó que també ens comprometen a brindar el suport i l’atenció que mereix cadascun dels assegurats en cada etapa de la seva vida. Per això, tenen pòlisses dissenyades especialment per a joves, esportistes, gent gran i famílies.

També disposem de cobertura pensada especialment per a negocis, autònoms i grans empreses, perquè oferir als treballadors una assegurança de salut privada és, avui, un dels beneficis més ben valorats entre la població.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat