Actualment esteu veient El 81,3% d’assegurats afirmen estar satisfets amb els serveis d’Atlàntida

El 81,3% d’assegurats afirmen estar satisfets amb els serveis d’Atlàntida

A Atlàntida Assegurances, ens esforcem constantment per millorar i adaptar els nostres serveis a les necessitats i expectatives dels nostres assegurats. És per això que, anualment, portem a terme una enquesta de satisfacció amb l’objectiu de conèixer el grau de satisfacció amb els serveis que oferim, entendre quines són les necessitats dels nostres assegurats i detectar àrees de millora concretes.

Segons els resultats de la darrera enquesta realitzada el passat mes de març, el 81,3% dels assegurats estan satisfets amb els nostres serveis. Entre els més ben valorats hi ha, en primer lloc, el quadre mèdic amb una puntuació de 4,2 sobre 5. En segon lloc, trobem el servei de telemedicina amb una puntuació de 4 sobre 5. I en un tercer lloc, amb 3,8 punts, l’atenció comercial.

Els resultats de l’enquesta també posen en relleu l’elevat índex de recomanació dels nostres assegurats, ja que 8 de cada 10 assegurats afirmen que recomanarien Atlàntida a un amic o familiar. “Nosaltres estem encantats! De moment considero que ho feu molt bé. Us recomano a tothom sempre”, assegura una de les persones que ha respost l’enquesta. Per a Atlàntida, aquests alts nivells de satisfacció són un motiu d’orgull i ens motiven a seguir endavant, mantenint i elevant l’estàndard del nostre servei.

A l’apartat de qüestions a millorar, destaquen la resolució de queixes i el servei d’atenció telefònica. Segons els resultats de l’enquesta, cal que enfoquem els nostres esforços de millora, entre d’altres, en aquestes dues àrees per oferir un servei cada dia millor.

A Atlàntida Assegurances, estem compromesos a escoltar, aprendre i millorar contínuament. Volem agrair a totes les persones que han participat en aquesta enquesta el seu temps i la seva sinceritat. Els vostres comentaris són essencials per a nosaltres, no només per reconèixer les nostres fortaleses sinó, més important encara, per identificar com podem servir-vos millor.

Junts, continuarem avançant cap a un servei que no només compleixi amb les vostres expectatives sinó que les superi. 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat