Actualment esteu veient Estrenem nova Clínica Estètica i una nova manera d’entendre la bellesa

Estrenem nova Clínica Estètica i una nova manera d’entendre la bellesa

Bones notícies! Aquest mes d’octubre la Clínica Estètica Atlàntida ha traslladat les seves instal·lacions al C/ Rosselló, 199, a dos minuts a peu de la ubicació actual. La nova clínica té tot el que necessites per cuidar-te i mimar-te com et mereixes: els millors professionals de medicina i cirurgia estètica i les instal·lacions i els equips més moderns, un ampli ventall de nous serveis, però sobretot una manera diferent d’entendre l’estètica.

Per a nosaltres la bellesa resideix en la diversitat i en la singularitat i no ha de ser una font de pressió i inseguretat. Totes les persones som úniques i totes tenim unes necessitats estètiques pròpies que no tenen per què respondre a cànons de bellesa estereotipats i comercials. És per això que tot el personal de la Clínica Estètica Atlàntida treballem perquè t’agradis i et sentis bé amb el teu cos d’una manera saludable, sense pressions i obsessions.

Per aconseguir-ho, a la nova clínica hem incorporat als serveis de medicina i cirurgia estètica una àmplia oferta de tractaments estètics tant facials, com corporals.

Un dels tractaments més innovadors que t’oferim és el Zionic, un sistema que combina la radiofreqüència i el massatge per a reduir la cel·lulitis, reafirmar la pell i modelar el cos. El Zionic actua sobre les capes profundes de la pell, estimulant la producció de col·lagen i millorant la circulació sanguínia. El resultat és una pell més llisa, ferma i jove.

Una altra novetat destacada és la incorporació al nostre catàleg de serveis de la pressoteràpia, ideal per a combatre la pesadesa de cames, l’edema, les varius i la cel·lulitis. També oferim teràpia amb ones de xoc per tractar la flacciditat, les arrugues, les cicatrius i les estries

A tot l’equip de la Clínica Estètica ens encanta cuidar. Per això, volem fer de cada visita una experiència única i una oportunitat perquè et sentis bé amb el teu cos d’una manera integral i personalitzada. Perquè puguis viure-ho en primera persona, et convidem a conèixer les nostres noves instal·lacions i a informar-te sobre els nostres tractaments mèdics i estètics, adaptats al que vols, però també al que et convé. Perquè per a nosaltres la teva salut és el més important.

Les noves instal·lacions compten amb 4 espais per fer tots els tractaments i una sala d’espera amb totes les comoditats, encant i ambient perquè puguis gaudir d’una estona dedicada a tu.

A més, si ets una persona assegurada d’Atlàntida, tenim per a tu un obsequi d’inauguració: una sessió de 20 minuts de pressoteràpia gratuïta perquè relaxis les teves cames i milloris la teva circulació. Només has de trucar al 93 217 22 99 (extensió 2) i reservar la teva hora per gaudir del tractament fins al 30 de novembre. Serà un plaer ensenyar-te les nostres noves instal·lacions en persona!

Si vols saber més sobre els nostres nous serveis, descarrega’t el fulletó informatiu o visita la nostra pàgina web. Salut! Molta Salut! (i esperem veure’t aviat).

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat