Actualment esteu veient VOLS POSAR-TE EN FORMA, SUPERAR-TE I ASSOLIR UN REPTE PERSONAL I ESPORTIU? POSEM AL TEU ABAST PARTICIPAR AL CHALLENGE BARCELONA TRIATHLON.  

VOLS POSAR-TE EN FORMA, SUPERAR-TE I ASSOLIR UN REPTE PERSONAL I ESPORTIU? POSEM AL TEU ABAST PARTICIPAR AL CHALLENGE BARCELONA TRIATHLON.  

Des d’Atlàntida amb la finalitat de promoure hàbits saludables  i com a patrocinadors d’aquest esdeveniment amb l’assegurança Infinity Sport, convidem 6 equips de 2 o 3 membres o individualment, per aconseguir aquesta fita.  Et regalem la inscripció i una samarreta!

Animeu-vos, no us penedireu! Amb el pla que Atlàntida i Biwel us proposem, és un repte assumible per a tothom!  Feu el vostre equip per participar en la categoria de relleus amb familiars, amics o companys de feina en el Challenge Barcelona Triathlon 2023.

Participar en un triatló pot semblar un repte inassolible, però res més allunyat de la realitat. T’expliquem per què:

  1. La categoria Sprint està pensada per a amateurs, si participes amb un equip de relleus només hauràs de triar una d’aquestes proves:
    1. Córrer 5 km
    2. Fer 20 km en bici.
    3. 750 metres nedant.
  2. Ens tindràs al teu costat i per ajudar-te a aconseguir-ho, estem preparant un programa d’activitats:
  • Un Fòrum amb el preparador físic Andrés Arroyo, que et donarà consells sobre com preparar-te per assolir el teu repte.
  • Programa d’entrenaments dissenyat per professionals perquè incorporis l’esport al teu dia a dia i arribis en molt bona forma per assolir aquest repte.
  • Sessió d’entrenament en viu per posar en pràctica els consells del teu preparador físic i treballar la preparació mental.
  • Vídeos de suport amb exercicis, consells…
  • Seguiment durant la durada del repte.

 PARTICIPAR ÉS MOLT SENZILL

  1. Munteu un equip de 2 o 3 persones amb amics, familiars o companys de feina. Si sou un equip de 2, podeu participar en la modalitat de relleus i un dels dos haurà de realitzar dues de les 3 proves (ciclisme, natació, córrer) o bé en la modalitat de parelles, on fareu totes les proves junts.

Si l’equip és de 3 persones, cada component de l’equip ha de fer una prova (ciclisme, natació o córrer).

Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes.

Si no trobes el teu equip, no pateixis! escull la disciplina amb la qual vols participar i nosaltres et busquem la resta de participants.

  1. Escolliu la categoria on voleu participar. Podeu triar entre 3 categories:
    • Sprint: La distància sprint en equip és assumible i necessites una condició física d’iniciació a l’esport.
    • Olímpica: La distància olímpica és la més llarga i és adequada per a esportistes amateurs amb una bona condició física, però en equip ho pots aconseguir!
    • Supersprint: Aquesta és la distància més curta i és ideal si et vols iniciar en el món del triatló o busques una experiència de baixa intensitat. Pots participar només de manera individual.
MODALITAT NATACIÓ  CICLISME CARRERA A PEU
OLÍMPICA (Individual, relleus o en parella) 1.500 metres (1 volta) 40 quilòmetres (4 voltes) 10 quilòmetres (2 voltes)
SPRINT (Individual, relleus o en parella) 750 metres (1 volta) 20 quilòmetres (2 voltes) 5 quilòmetres (1 volta)
SUPERSPRINT (Individual o en parella) 300 metres (1 volta) 7 quilòmetres (1 volta) 2,5 quilòmetres (1 volta)

 

3. Apunteu-vos en aquest enllaç. Atlàntida regala la inscripció i la samarreta per a assegurats, treballadors i metges de la companyia. Us hi podeu inscriure fins al 28 de juny. No us adormiu!

4. Comenceu a preparar-vos. Ja podeu anar anotant a la vostra agenda les següents cites que hem organitzat:

    • Juliol. Comenceu la vostra aventura amb una ponència informativa sobre consells i preparació pel triatló, en el marc del Fòrum Atlàntida. Aquest fòrum serà una oportunitat perfecta per aprendre tècniques i estratègies per millorar el vostre rendiment. S’organitzarà de manera que tingueu prou temps per aplicar aquests consells en la vostra preparació. 
    • Juliol-Agost. A més, rebreu un programa amb vídeos dissenyat per un entrenador professional que us ajudarà a planificar les vostres sessions de preparació, a través a la plataforma Biwel, que també us oferirà suport en termes d’entrenament, estiraments, tonificació, nutrició i hidratació. El vostre entrenador us marcarà pautes clares i us acompanyarà en cada pas del camí.
    • Setembre. Poseu en pràctica els coneixements adquirits en el fòrum i a l’entrenament personalitzat amb una convocatòria per a un entrenament real. Aquesta Experiència Atlàntida us ajudarà a treballar tant l’aspecte físic com el mental i serà una oportunitat única per posar-vos a prova i superar-vos a vosaltres mateixos. 
    • 8 d’octubre. Participeu en el Triatló de Barcelona i… a donar-ho tot! La preparació prèvia us ajudarà a assolir el repte amb èxit.

No us ho penseu més, creeu el vostre equip i apunteu-vos al Challenge Barcelona Triathlon amb Atlàntida i gaudiu d’una experiència fantàstica!

INSCRIU-TE AQUÍ

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat