Nou Fòrum digital: Recomanacions per recuperar la forma física després de la covid-19

L’activitat física és essencial per gaudir d’un bon estat de salut. En aquest darrer any, moltes persones han reduït la seva activitat física a causa de la pandèmia. Amb l’arribada del bon temps, moltes d’aquestes persones es plantegen la possibilitat de començar a recuperar la seva activitat de forma progressiva. Grup Atlàntida dedicarà el proper Fòrum a totes aquestes persones.

Sota el títol, Recomanacions per recuperar la forma física després de la covid-19 els fisioterapeutes del Centre de Fisioteràpia i Rehabilitació, Xavier Serrano i Aitor Font, ens explicaran quines han sigut les conseqüències físiques i emocionals de l’aïllament social i com recuperar l’activitat d’una manera saludable mitjançant tot un seguit d’exercicis.

Així, ens proposaran diferents tipus d’exercicis:

  • Exercicis de mobilitat per tenir un major grau de moviment de les articulacions, millorar la postura i eliminar lesions.
  • Exercicis de força per tonificar els diferents grups musculars.
  • Exercicis cardiovasculars per millorar el reg sanguini i eliminar toxines.
  • Exercicis de flexibilitat.

A més, també ens aconsellaran sobre qüestions com amb quina periodicitat hem de fer exercici i com l’exercici també ens pot ajudar a recuperar-nos després d’un període d’immobilitat, sigui del tipus que sigui.

Fòrum Recomanacions per recuperar la forma física després de la covid-19
Data: 27 de maig
Hora:  19 hores
Lloc:  En línia
Inscripcions a: https://forms.gle/WDNVKWt2JCWUbjVY6

 

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat