Actualment esteu veient Fòrum Atlàntida: Pràctica esportiva saludable

Fòrum Atlàntida: Pràctica esportiva saludable

El dijous 27 d’octubre hi haurà una nova sessió del Fòrum Atlàntida! A les 19 h, l’entrenador Andrés Arroyo ens aconsellarà sobre la pràctica esportiva i explicarà què hem de tenir en compte perquè aquesta sigui saludable.

Practicar esport i assolir que aquesta pràctica esdevingui un hàbit, sovint costa. Per això volem que conegueu recursos i recomanacions per aconseguir-ho i, sobretot, perquè aquesta pràctica es faci dins uns paràmetres saludables.

Andrés Arroyo Mazorra és preparador físic, recuperador funcional i entrenador personal. És graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Alt Rendiment i entrenador nacional d’Atletisme. Treballa amb esportistes com ara Pau Capell, dues vegades campió del món d’Ultra-Trail; Sheila Avilés, dues vegades guanyadora de les Skyrunner World Series i bronze europeu de Skyrunning, o Oriol Cardona, campió d’Europa, d’Espanya i de Catalunya d’Esquí de Muntanya, entre altres. També és professor del màster de Podologia de la Universitat de Barcelona.

L’objectiu del Fòrum d’aquest mes és oferir-vos eines relacionades amb les diferents pràctiques esportives. Per conèixer com poden afectar el nostre cos, per aprendre a millorar la planificació dels entrenaments en funció dels nostres propòstis i per prevenir possibles lesions. Andrés Arroyo oferirà també recomanacions per millorar els nostres hàbits alimentaris.

L’accés és gratuït i només cal reservar plaça en aquest formulari, al telèfon 932172299 o confirmant la participació al correu electrònic comunicacio@atlantida.cat.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat