Experiències Atlàntida: Descobreix la Carretera de les Aigües fent marxa nòrdica

La darrera Experiència Atlàntida abans de l’estiu és una sortida d’iniciació a la marxa nòrdica per descobrir la Carretera de les Aigües. Es tracta d’una ruta ideal per a la introducció a la marxa nòrdica amb una pista ampla amb molt poc desnivell des d’on gaudirem d’unes espectaculars vistes de la ciutat de Barcelona.

El recorregut té com a punt de partida el Pla dels Maduixers i durant la ruta descobrirem fonts, passarem per sota de l’Observatori Fabra i pel Parc del Tibidabo i tindrem una panoràmica excepcional de Barcelona i els seus edificis més emblemàtics (Montjuïc, la Sagrada Família, les Torres Agbar i Mapfre o els hotels Vela i Arts, entre d’altres).

Descobrirem aquest espai únic tot practicant marxa nòrdica, activitat física que consisteix en caminar de manera natural amb un parell de bastons especialment dissenyats per a la impulsió. És un exercici que s’adapta al ritme i a les necessitats de cadascú. No és gens agressiu per a les articulacions, ajuda a disminuir el sobrepès, a fer baixar el colesterol i la hipertensió arterial, i contribueix a augmentar les defenses de l’organisme, a dormir millor i a rebaixar el risc de càncer de còlon, entre d’altres.

El PVP és 25 euros i el preu per als assegurats d’Atlàntida és de 15 euros. Inclou els instructors, el lloguer dels bastons i l’assegurança per realitzar l’activitat.

Inscripcions a:

info@nordicwalkingestrajo.com o trucant al telèfon 630 93 55 56.

 

Data Diumenge 16 de juny
Hora de sortida: 10h
Hora d’arribada: 13h
Dificultat: Fàcil
Distància: 9 quilòmsetre
Desnivell: 47 metres
Punt de trobada: Entrada del parc de Collesorola (alçada del C/Bellesguard, 67)
Com arribar Autobús línies 196, 60 i V9
PVP: 25 €
Preu assegurats Atlàntida 15 €

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat