Les assegurances de salut Atlàntida inclouen assistència sanitària en viatges a l’estranger?

Tot i que ningú vol posar-se malalt mentre és lluny de casa, cal ser previsors i incloure en els nostres plans per marxar de vacances una bona assistència sanitària en viatge. En aquest sentit, tots els assegurats d’Atlàntida poden estar tranquils perquè les nostres pòlisses inclouen la cobertura d’assistència sanitària en viatge. De manera que, si et poses malalt estant de viatge a l’estranger, sempre tindràs la millor atenció mèdica a la teva disposició.

Què inclou la nostra Assistència sanitària a l’estranger?

 • Et paguem les teves despeses mèdiques 
  Si has d’anar a l’hospital d’urgència, paguem les teves despeses mèdiques fins a 12.000 € i ens fem càrrec del vol d’anada i tornada i de l’allotjament d’un familiar fins a 485 €, si aquest fos necessari.
 • El millor equip a la teva disposició 
  Estem preparats per atendre’t les 24 hores, els 365 dies de l’any, amb els millors recursos i un equip especialitzat. Si tens alguna urgència mentre estàs de viatge només has de trucar al telèfon +00 34 934 631 210
 • Solucions en el mínim de temps 
  Mobilitzem els nostres recursos per arribar a qualsevol lloc: avió medicalitzat, ambulàncies… I si tens un accident estant de viatge, et traslladem acompanyat d’un dels nostres metges.
 • No importa com n’estiguis de lluny ni l’idioma que parlis 
  Coordinem la nostra xarxa de col·laboradors a l’estranger perquè tinguis menys inconvenients.
 • Al teu costat en moments difícils 
  Ens fem càrrec de repatriacions en cas d’emmalaltir greument o de defunció, sense importar el cost. Si en el decurs d’un viatge, es produeix la mort d’algun familiar de primer grau, et tornem a casa perquè puguis acomiadar-te.
 • Sabem què és important per a tu 
  Si els teus fills emmalalteixen de viatge, també en tenim cura. I si ets lluny de la teva família, et portem fins allà perquè siguis al seu costat.

L’assistència sanitària en viatge internacional és vàlida per a totes les pòlisses d’Atlàntida, excepte la de cobertures bàsiques i la BAS, i per desplaçaments no superiors a 60 dies

Recordeu portar amb vosaltres la vostra targeta sanitària perquè si l’heu de fer servir us demanaran el vostre número d’assegurat. I no oblideu trucar al +00 34 934 631 210 per comunicar i gestionar la vostra assistència sanitària urgent a l’estranger. Aquesta trucada és obligatòria per beneficiar-vos de les prestacions d’assistència en viatge internacionals.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat