Actualment esteu veient Nou fòrum digital: Les conseqüències psicològiques de la pandèmia

Nou fòrum digital: Les conseqüències psicològiques de la pandèmia

La pandèmia provocada pel coronavirus està afectant la salut mental de les persones. D’una banda, estem patint un malestar general que s’està manifestant en un increment de quadres d’estrès, angoixa, ansietat i sentiments pessimistes i depressius entre la població.  De l’altra, la pandèmia ha agreujat la situació de les persones que ja tenien patologies mentals com ansietat, depressió.

Conscients de la importància de revertir aquesta situació, dedicarem el proper Fòrum digital de Grup Atlàntida a parlar de les conseqüències psicològiques de la pandèmia amb el psicòleg Quique Gómez. Ho farem el 25 de febrer a les 19 h en una xerrada virtual en la que Gómez respondrà totes les preguntes que ens feu arribar relacionades amb aquest tema.

Podeu inscriure-us omplint el següent formulari:

https://forms.gle/va8cKoAoBVtdYLLh8

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat