Fòrum Atlàntida ‘L’insomni: factors el provoquen i tècniques per afavorir la conciliació del son

S’estima que al voltant del 30% de la població presenta almenys una de les manifestacions de l’insomni i que el 85% dels casos tenen a veure amb l’estrès.

La incapacitat per conciliar el son o per mantenir-lo, així com l’absència d’un son reparador, repercuteixen en l’estat de vigília de les persones i poden causa de múltiples trastorns que afecten la qualitat de vida de les persones i la seva capacitat laboral, podent arribar a ser un factor de risc d’accidents en adults i causa de fracàs escolar en nens.

De totes aquestes qüestions, en parlarem dijous 28 de juny, a les 19:00, al Restaurant Bellavista del jardín del norte, Carrer Enric Granados, 86-88.
Pots confirmar la teva assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un e-mail a l’adreça comunicacio@atlantida.cat
T’esperem!
FORUM ATLANTIDA__L'INSOMNI_

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat