Actualment esteu veient Noves incorporacions al Centre Mèdic d’Atlàntida

Noves incorporacions al Centre Mèdic d’Atlàntida

En el Centre Mèdic d’Atlàntida, d’Enric Granados, s’han incorporat recentment quatre professionals més  de diferents branques de la medicina. Es tracta del dermatòleg Javier Galve, el neurocirurgià Carlos Valencia, l’endocrinòleg Jordi Ramon i l’especialista en aparell digestiu Ariadna Aguilar.

Javier Galve va fer la residència a l’Hospital Clínic el 2012 i ha treballat en aquest mateix centre i als hospitals de l’Esperit Sant i de Sant Rafael. És un dermatòleg general, sense cap especialitat concreta. 

El doctor Carlos Valencia és llicenciat per la Universitat de Guayaquil, a l’Equador, on es va especialitzar en Neurologia. Posteriorment, va cursar l’especialitat de Neurocirurgia a l’Hospital de Bellvitge, després de doctorar-se a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, exerceix a l’Hospital General de Catalunya.

Jordi Ramon  va fer la residència d’Endocrinologia i Nutrició a l’Hospital del Mar de Barcelona fins al maig del 2022. Des de llavors, té consulta privada i també al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

Ariadna Aguilar va fer la residència d’Aparell Digestiu a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol fins al maig de 2020. Està especialitzada en trastorns funcionals digestius, àmbit en el que desenvolupa la seva recerca i tesi doctoral.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat