El 84,5% d’assegurats afirmen estar satisfets amb els serveis d’Atlàntida

Segons els resultats de la darrera enquesta de satisfacció d’Atlàntida, el 84,5% dels assegurats estan satisfets amb els nostres serveis. Entre els serveis més ben valorats hi ha, en primer lloc, el servei d’atenció a l’assegurat (atenció, informació sobre productes, seguiment i resolució d’incidències) amb una puntuació de 4,1 sobre 5. En segon lloc, trobem el servei telefònic (atenció, rapidesa i resolució de consultes) amb una puntuació de 4 sobre 5. I en un tercer lloc, amb 3,9 punts, el quadre mèdic.

Els resultats de l’enquesta també posen en relleu l’elevat índex de recomanació dels nostres assegurats. La puntuació a la pregunta: Recomanaria Atlàntida a un a amic o familiar?, la puntuació mitjana és de 4,3 sobre 5.

A l’apartat de qüestions a millorar, hi ha el temps que, a vegades es triga a agafar el telèfon al Centre de Rehabilitació i Podologia i el temps d’espera al Centre Mèdic.

Atlàntida du a terme de forma anual una enquesta dels assegurats d’Atlàntida per tal de conèixer el seu grau de satisfacció amb els serveis que oferim, entendre quines són les necessitats dels nostres assegurats i detectar àrees de millora concretes.

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat