Actualment esteu veient Un vídeotutorial per aprendre a utilitzar l’app d’Atlàntida

Un vídeotutorial per aprendre a utilitzar l’app d’Atlàntida

 


Perquè no us perdeu res de la renovada app d’Atlàntida, hem realitzat un vídeotutorial que, si encara no la feu servir o teniu dubtes de com fer-ho, us ajudarà a aprendre com utilitzar aquesta nova eina. La nova app permet als assegurats d’Atlàntida gestionar la seva salut de manera ràpida i senzilla. Gràcies a aquesta app, podeu, entre d’altres avantatges, demanar cita sense esperes als metges i especialistes del Centre Mèdic Atlàntida o cercar els centres d’urgències més propers.

Amb el vídeo, que podeu veure aquí, aprendreu de una manera molt fàcil a gestionar totes les utilitats de l’app:  

El meu espai. Aquest és el centre de comandament de l’app. Un cop identificats, aquí podreu consultar les voltres dades, pòlisses i rebuts, gestionar les autoritzacions per a les intervencions i fer pràcticament totes les funcions que també són accessibles des del menú desplegable superior esquerre o la pantalla principal.

Concertar cites. Podeu demanar una cita per especialitat, per metge i per data i hora i també cancel·lar-les fàcilment. Com a novetat, també s’incorpora a l’app la possibilitat de demanar una vídeoconsulta o una consulta per WhatsApp amb els nostres especialistes. El tutorial explica quins passos s’han de seguir per fer-ho. 

Buscar un centre d’urgències. Es pot fer una cerca per la ubicació del telèfon o pel nom de la població on sou. A partir d’aquí, un mapa us ensenya les diferents possibilitats, que podeu acotar per especialitat i per distància. Un cop seleccionat el centre, l’app us en proporciona les dades per contactar-hi directament.

Buscar un especialista. L’app us permet buscar fàcilment un especialista concret que us interessi i la possibilitat de guardar-lo com a metge preferit. Això també es pot fer amb els centres mèdics, de manera que podeu fer-vos la vostra pròpia de llista de centres i metges preferits.

Gaudir de l’espai de salut i benestar. Des de l’app podeu accedir també a la plataforma Biwel, que ofereix recursos per a una vida saludable: consells gastronòmics, activitats diverses, propostes i cursos d’exercici físic… I també té espais destinats a qüestions de caràcter més psicològic.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat