Fòrum Atlàntida ‘Patologies associades a l’envelliment’

L’envelliment és un procés natural que experimentem totes les persones, però que no ens afecta a tots per igual. Aquest procés porta associades algunes patologies que solen tenir conseqüències negatives per a la salut i la qualitat de vida de les persones. Algunes de les més freqüents són la diabetis mellitus, la hipertensió, l’artritis, l’artrosi, la hiperplàsia de pròstata, l’osteoporosi, etc.

El proper dijous 27 de setembre, a les 19:00, la Dra. Claudia Pueyo, Metgessa de Família del Centre Mèdic Atlàntida i dels Residencials Mas d’Anglí i Mas Piteu, oferirà una xerrada sobre les patologies més habituals en l’envelliment.

  • Què podem fer prevenir-les?
  • És possible retardar l’aparició i l’evolució dels símptomes?

De tot això, en parlarem el proper dijous 27 de setembre, a les 19:00, al Restaurante Bellavista del jardín del norte, al carrer Enric Granados 86, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

Pots confirmar la teva assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un e-mail a l’adreça comunicacio@atlantida.cat

FORUM ATLANTIDA_PATOLOGIES ASSOCIADES A L'ENVELLIMENT

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat