Actualment esteu veient Vídeo consells per preparar el triatló de Barcelona

Vídeo consells per preparar el triatló de Barcelona

Com ja vam informar, per a recolzar als participants de la Barcelona Challenge Triathlon en el transcurs de la seva preparació, Atlàntida com a patrocinador oficial amb l’assegurança Infinity Sport, posa a la vostra disposició els vídeos que hem realitzat juntament amb Biwel i l’Andrés Arroyo, preparador físic, recuperador funcional i entrenador personal, expert en triatlons, on ens facilita consells i trucs per a gaudir dels entrenaments i arribar en plena forma el dia de la competició.

A més, si us vau perdre el fòrum amb l’Andrés on donava consells per afrontar un triatló, també hi tindreu accés amb els enllaços que us detallem a continuació.

Esperem que gaudiu molt dels vídeos i si teniu qualsevol pregunta per a l’Andrés sobre el triatló, envieu-nos un email a comunicacio@atlantida.net i us donarem resposta al més aviat possible.

Aquests són els enllaços als vídeos:

Fòrum 13 juliol Consells per afrontar un triatló: Triatló – Fòrum

Consells generals preparació de triatló: Triatló – Consells generals

Preparació triatló- Natació: Triatló – Natació

Preparació triatló- Ciclisme: Triatló – Ciclisme

Preparació triatló- Córrer: Triató – Córrer

 

Com a part del programa d’activitats per donar suport als equips Atlàntida que participaran en el Challenge Barcelona Triathlon, s’organitzarà una trobada presencial el dijous 7 de setembre, a partir de les 18:00 h, on farem una simulació de triatló per tenir coneixement de les dificultats que es poden presentar i quines solucions són les millors per gaudir durant tot l’esdeveniment.

Més endavant publicarem la informació relativa al lloc de trobada i equipament que cal portar per fer l’entrenament.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat