Visita virtual a l’Exposició “Història de la medicina privada catalana”

L’Exposició “Història de la medicina privada catalana” es va poder veure als Jardins del Palau Robert, del 14 de setembre al 23 d’octubre. Arrel de l’interès que va despertar entre el públic, hem digitalitzat els plafons i els hem penjat a la pàgina web perquè tothom que vulgui els pugui visualitzar.

L’exposició, organitzada per Atlàntida en col·laboració amb el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, fa un recorregut pels darrers 100 anys de la història de la medicina privada a Catalunya i posa en relleu l’important paper de la medicina privada en el sistema sanitari català.

Fent clic a la següent imatge, podreu accedir a la visita virtual a l’Exposició “Història de la medicina privada catalana.

història de la medicina privada catalana

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat