Blog Atlàntida Salut

Experiències Atlantida: Taller de recol·lecció de plantes i creació de perfums naturals

20052018-_MG_0143Experiències Atlàntida us proposa per al proper 23 de febrer un taller de recol·lecció de plantes i creació de perfums naturals. Des de l’antiguitat les tremetinaires han utiltizat els beneficis de les plantes com a remeis naturals per guarir les persones i els perfums eren considerats com a medicaments.

En aquest taller que ens oferirà Ainea perfums a les seves instal·lacions de Teia us proposem endinsar-vos al món de la perfumeria natural i conèixer les plantes aromàtiques que s’utilitzen en la elaboració de perfums naturals. Farem una passejada per recol·lectar plantes com cap d’ase, romaní, fonoll, farigola, càdec, llentiscle, etc. Un cop recol·lectades, anirem a les instal·lacions d’Ainea perfums i en farem tintures amb les que elaborarem el nostre propi perfum per després endur-nos-el a casa.

El preu del taller és 40 € per als assegurats d’Atlàntida, un 50% menys que per al públic general. Les places són limitades i cal fer la inscripció al correu electrònic: irene@ainea.es.

Escriure un comentari

Nom*

Email* (never published)

Website

LA INFORMACIÓ TAMBÉ ÉS SALUT I BENESTAR. ATLÀNTIDA POSA AL TEU ABAST TOTS ELS CANALS PER LA TEVA COMODITAT.

Més a prop teu que mai: