Atlàntida Assegurances Mèdiques als mitjans

 

A Atlàntida tenim molt clar que els nostres assegurats s’han de sentir com a casa. Som una companyia de proximitat, que estima els seus assegurats, que en té cura mitjançant un tracte personal i individualitzat, els professionals més qualificats, els darrers avenços tecnològics i l’experiència de 90 anys cuidant-vos com a casa.

Com cada any tindrem presència als grans mitjans. Aquesta tardor hem iniciat una campanya publicitària a Televisió de Catalunya (TV3, 33 i 3/24) en què intercalarem dos spots que us presentem a continuació.


Spot 1 d’Atlàntida Assegurances Mèdiques 2016

 


Spot 2 d’Atlàntida Assegurances Mèdiques 2016

 

 

En paral·lel, diversos autobusos d’Atlàntida recorreran Barcelona, concretament, per les línies 7, 22 i 66. Us deixem una de les imatges que hem capturat.

Campanya d'autobusos d'Atlàntida Assegurances Mèdiques 2016

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat