CONCURS “CÀSTING JO SÓC DE… I SÓC D’ATLÀNTIDA”

Càsting Atlàntida 2018Al igual que ens els darrers anys, aquesta tardor realitzarem una nova campanya als mitjans i ens agradaria molt que els nostres assegurats hi participéssiu.

INSCRIPCIÓ:

Data inscripció: del 6 al 13 de setembre.

Full d’inscripció: pot descarregar-se des d’aquest enllaç.

Full d’autorització per al tractament d’imatges: pot descarregar-se des d’aquest enllaç.

També es podrà recollir a les diferents oficines d’Atlàntida:

 • Oficina Comercial: C/ Provença, 111. 08029 Barcelona
 • Centre Mèdic Atlàntida: C/ Enric Granados, 90-92. 08008 Barcelona
 • Clínica Dental Grup Atlàntida: C/ Enric Granados, 90-92. 08008 Barcelona
 • Clínica d’Estètica Grup Atlàntida: C/ Enric Granados, 90-92. 08008 Barcelona
 • Centre de rehabilitació i podologia Atlàntida: C/ Provença, 111. 08029 Barcelona

Lloc de presentació de les inscripcions i autoritzacions: a les oficines a dalt esmentades de dilluns a divendres de 8:30 a 20h. O a l’e-mail: comunicacio@atlantida.net

Forma de presentació de les inscripcions-autoritzacions a les oficines:

 • En un sobre tancat, fora hi ha d’aparèixer de forma clara i llegible el nom i els cognoms del candidat/a i el text “Càsting Jo sóc de… i sóc d’Atlàntida”.
 • Perquè la inscripció sigui vàlida caldrà enviar un vídeo de màxim 15 segons amb la fórmula “Jo sóc de… i sóc d’Atlàntida ” seguint les indicacions que s’expliquen a l’apartat MECÀNICA.

El sobre contindrà:

 • Full d’inscripció degudament emplenat i signat.
 • Full de consentiment de tractament d’imatge (protecció de dades) emplenat i signat.
 • Fotocòpia del DNI (dues cares). En el cas dels menors d’edat caldrà adjuntar còpia del DNI del tutor responsable.

 

MECÀNICA:

El candidat/a haurà d’enviar a l’e-mail comunicacio@atlantida.net un vídeo de màxim 15 segons a explicant-nos de quin símbol,  costum o tradició catalana és seguint la fórmula “Jo sóc de… i sóc d’Atlàntida”. A continuació, es poden veure dos exemples de com ha de ser aquest vídeo.

El vídeo s’ha de registrar amb un mòbil o smartphone i s’ha d’enviar per e-mail a comunicacio@atlantida.net

Per poder participar és imprescindible haver formalitzat el full d’inscripció i el full d’autorització per al tractament d’imatges.

Es valorarà: – Imatge – Actitud – Fotogènia – Vídeo i proposta enviats

El jurat, entre tots els inscrits, seleccionarà 10 persones, 6 titulars i 4 reserves per si falla alguna de les persones titulars.

Es contactarà, via telèfon, amb els seleccionats durant el dia 14 de setembre per concretar les dates i lloc del rodatge i fotos de la campanya, que es durà a terme durant la setmana del 17 de setembre.

 

PREMI:

Les persones seleccionades per protagonitzar l’anunci de televisió i els autobusos obtindran a canvi de la seva participació 3 mesos gratuïts de la seva assegurança personal. Les persones que el seu vídeo sigui difós per xarxes socials obtindran un mes gratuït en la seva assegurança personal.

 

JURAT:

El jurat estarà format per professionals de Grup Atlàntida.

La seva decisió serà inapel·lable i serà acceptada per tots els participants. Per tant, els participants renuncien de forma expressa a efectuar impugnació de la fallada del jurat.

 

QUI POT PARTICIPAR:

Participants:

 • Assegurats i assegurades d’Atlàntida.
 • Edat: Entre 25 i 70 anys en la data de presentació.
 • Sexe: Homes i dones.
 • Idioma: Català i/o castellà.

 

RESPONSABILITAT:

Els organitzadors es reserven el dret d’interpretar i modificar les bases del càsting en qualsevol moment o fins i tot anul·lar-lo o deixar-lo sense efecte, sempre que hi hagi causa justificada. En aquest cas, es comunicaria als participants les bases modificades o, si així fos, anul·lació del càsting mitjançant la pàgina web i les xarxes socials d’Atlàntida.

 

DRETS D’IMATGE:

El participant, cedeix sense límit temporal ni territorial la totalitat dels drets de propietat intel·lectual i d’imatge que pogués correspondre’l sobre els vídeos enviats amb motiu del càsting, incloent la reproducció i la comunicació publica de les mateixes, mitjançant enllaç, vincle, descàrrega o per qualsevol altre acte de comunicació pública, incloent-hi la seva transformació.

La propietat material de les fotografies i material audiovisual serà propietat dels organitzadors.

Els participants consenten totalment que els organitzadors puguin difondre el nom i la pròpia imatge (ja sigui fotografia o vídeo) dels participants d’aquest esdeveniment, per a la realització de qualsevol activitat publicitària, promocional o de màrqueting relacionada amb la mateixa en qualsevol medi, inclòs Internet i xarxes socials sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o benefici amb l’excepció feta del lliurament del premi obtingut.

 

GARANTIES:

Els participants han de garantir  als organitzadors el següent:

 • Ser major d’edat o tenir l’autorització legal dels seus pares o tutors.
 • Que les seves dades no han estat falsejades.

L’incompliment de qualsevol aspecte de les bases donarà lloc a l’exclusió del participant del càsting.

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Pots descarregar el full d’autorització per al tractament d’imatges en aquest enllaç.

ATLÁNTIDA MÉDICA DE ESPECIALIDADES, S.A. DE SEGUROS és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR ) i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar la pròpia imatge, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: gravació d’imatges i vídeos per realitzar accions de publicitat en mitjans de comunicació (televisió, premsa, autobusos, xarxes socials, etc.).

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: l’Interessat pot autoritzar o no el tractament assenyalant amb una “x” a la casella corresponent de SI (dono el consentiment) o NO (no dono el consentiment):

Drets que assisteixen a l’Interessat:

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: ATLÁNTIDA MÉDICA DE ESPECIALIDADES, S.A. DE SEGUROS. C/ Enric Granados, 90-92 08008 BARCELONA (BARCELONA). Email: comunicacio@atlantida.net

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat