Conveni de col·laboració amb el Club Joventut Handbol Mataró

 

A Atlàntida apostem per l’esport com a impulsor de la salut i de l’educació en valors que poden millorar la societat. Gràcies a l’esport infants i adults adquirim i posem en pràctica hàbits de vida saludables que milloren la nostra salut física i mental. Però, a més, l’esport és una eina educativa molt potent, que inculca des de les primeres etapes de la vida valors com el respecte, la igualtat, el treball en equip, el companyerisme, la cooperació, la convivència, la perseverància o la justícia.

És un orgull per nosaltres poder recolzar el Club Joventut Handbol Mataró, entitat esportiva catalana sense ànim de lucre que busca la constant millora de la significació esportiva i social i la intervenció en la vida del seu entorn en altres àmbits al marge de l’esportiu. Promouen la millor formació esportiva i humana del jugador, en el marc de la multiculturalitat, el pluralisme, la convivència fonamentada en els valors democràtics, la igualtat d’oportunitats, i el respecte a tothom sense cap tipus de distinció.

conveni Atlàntida - Club Joventut Handbol Mataró
Moment de la signatura amb Josep Anton Parache, Director General d'Atlàntida, i José M. Lizán, President
del Club Joventut Handbol Mataró.

El Club, a més, vol ser model de la bona practica esportiva, vetllant per la salut física dels seus jugadors i per la salut esportiva, basada en el compromís amb el grup i amb la solidaritat amb els companys. Treballa per afavorir el desenvolupament de valors de caràcter cívic, basats en el respecte i la tolerància, posant especial atenció en el respecte als jugadors rivals, el reglament i els àrbitres, fomentant les bones relacions amb els altres clubs i amb tots els estaments i institucions.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat