Conveni de col·laboració amb la Fundació Altarriba

 

A Atlàntida, creiem fermament en el compromís de destinar part dels nostres beneficis a accions que ajudin a canviar i millorar la societat i el nostre entorn més proper. Els animals també han estat un dels grans perjudicats per la crisi, i el nombre d’abandonaments i d’animals que es troben en males condicions s’ha disparat en els darrers anys. És per això que estem molt contents per haver signat un acord de col·laboració amb la Fundació Altarriba, entitat sense ànim de lucre que, des de 1998, desenvolupa programes i projectes dedicats a la protecció dels animals i de la natura.

Conveni de col·laboració Altarriba-Atlàntida

Una de les iniciatives que realitza la Fundació Altarriba és el Projecte PEPA, que neix com a resposta a l’endarreriment respecte altres països europeus en qüestió de sensibilització cap als animals i la natura. Aquesta sensibilització ha de començar pels nostres nens, que seran els qui en un futur seguiran canviant les coses i en el present poden influir i transmetre valors al seu entorn.

Un nen és la persona ideal per ensenyar als altres nens a comprendre i respectar als animals i a la natura, a més de convertir-se en exemple de comportament i conscienciació a casa seva, davant els pares, germans i altres familiars. El projecte vol formar part de la seva educació perquè no perdin aquest valor i respecte per la vida i pels altres. Un grup de nens i nenes, d’entre 8 i 12 anys, són els promotors de la campanya contra l’abandó i per la tinença responsable d’animals. Ells mateixos expliquen la seva experiència als seus companys, que es sentiran més identificats i els agradarà seguir un exemple de la seva edat, amb l’objectiu d’incloure en el dia a dia el respecte pels animals i la natura.

L’altre gran pilar de la Fundació Altarriba són els refugis d’animals: El Refugi/Escola Bú Bup Parc és un centre d’acolliment per a gossos, abandonats o perduts, de l’àrea geogràfica a la qual pertany, La Bisbal d’Empordà (Girona).

Com en la resta de centres sobre els quals té responsabilitat de gestió la Fundació Altarriba, s’aplica la política de “Sacrificis 0”. La pràctica del sacrifici no ha estat mai utilitzada per l’entitat, de manera que tots els gossos que viuen en els seus refugis esperen una nova família.

 

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat