Els assegurats d’Atlàntida podran fer-se els tests serològics quantitatius per saber si han passat la Covid-19 per només 35 €


Coronavirus test, COVID-19. Test tube with positive blood samples for Coronavirus test COVID-19, 3D rendering

Atlàntida ha arribat a un acord amb laboratoris Rabassa per posar a la disposició de tots els seus assegurats la possibilitat de fer-se els tests serològics quantitatius per la Covid-19. Segons aquest acord, per només 35 € els assegurats d’Atlàntida podran saber si han passat o no el coronavirus i quina quantitat d’anticossos tenen contra el virus.

Existeixen dos tipus de tests serològics: els qualitatius i els quantitatius. Els primers només ens diuen si hem passat o no la Covid-19. Mentre que els segons, molt més complets i precisos , ens donen també la quantitat d’anticossos IgG i IgM detectats. És per aquest motiu que els tests serològics quantitatius són preferibles als qualitatius, que només ens diuen si hem passat o no la malaltia.

Aquest tipus de test té una sensibilitat del 98,60% i una especificitat del 98,90%.

Els tests serològics quantitatius es fan només amb una mostra de sang i els resultats es tenen el mateix dia.


Saber si s’ha passat la infecció o no és una dada important per als estudis de seroprevalença, que analitzen com s’ha escampat la infecció i quin abast ha tingut. De fet, només la prova serològica permet saber a les persones asimptomàtiques si han estat exposades al virus.

Per fer-se la prova, cal dirigir-se als Laboratoris Rabassa, a partir de l’1 de juny,  amb la prescripció del metge de capçalera i el carnet d’Atlàntida i directament podran beneficiar-se del preu de 35€ en el test serològic quantitatiu.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat