Experiències Atlàntida: Taller aprèn a organitzar, planificar i equilibrar el menú setmanal

La propera Experiència Atlàntida no només et farà la vida més fàcil, sinó que t’ajudarà a mantenir una alimentació més saludable. Aquest mes de març, et proposem el taller d’alimentació familiar Aprèn a organitzar, planificar i equilibrar el menú setmanal, a càrrec de la nutricionista sensorial Isolda Vila.

En aquest taller, Vila ens explicarà quines són les claus d’una alimentació equilibrada, com ha de ser un àpat, com dissenyar un menú setmanal, com equilibrar-lo pels diferents membres de la família i com optimitzar el temps de preparacions. També elaborarem junts un Planning personalitzat de 5 dies per a que puguis marxar a casa amb el teu menú setmanal.

Menus2

Quantes vegades has pensat: “què dinem avui?”, “sempre acabo preparant el mateix per sopar”, “serà la nostra alimentació prou equilibrada”, “m’encantaria tenir un menú setmanal equilibrat per un nutricionista”, “què difícil se’m fa equilibrar el que menjo a la feina o el que els nens mengen a l’escola, amb els sopars a casa”, “pensar què mengem és una de les tasques més difícils de casa”…

Si et sens identificat/da amb aquestes paraules, i vols millorar la planificació dels teus dinars i sopars familiars,  aquest taller és per a tu.

El preu del taller és de 44 € per persona (esmorzar inclòs) i 38 € per als assegurats d’Atlàntida.

Cal confirmar la plaça i fer el pagament abans del 20 de març.

Taller d’alimentació familiar: Aprèn a organitzar, planificar i equilibrar el menú setmanal
Data 23 de març
Hora 10 h
Lloc Happy Monday (Marquès de Mulhacen, 21 – Barcelona)
Preu 38 € assegurats Atlàntida (44 € no assegurats)
Places limitades Mínim assistents 16 persones.
Informació i inscripcions infogreenlifelovers@gmail.com
Instagram @greenlifelovers
Cal confirmar la plaça i fer el pagment abans del 20 de març

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat