Els Centres Mèdics Atlàntida tornen a la normalitat

WhatsApp Image 2020-05-07 at 13.52.24

A partir del dilluns 18 de maig, els Centres Mèdics Atlàntida tornem a obrir amb normalitat, seguint les indicacions del Govern. Així, a partir de la setmana vinent, ja és possible demanar hora als nostres centres sense cap mena de restricció. L’horari de visites serà l’habitual de dilluns a divendres de 8 a 20:30, i dissabtes de 9 a 13 h.

Per garantir la màxima protecció i seguretat dels nostres assegurats i assegurades, hem creat una comissió Covid-19 especialment dedicada a desenvolupar i supervisar els protocols a seguir durant les diferents fases de la desescalada. Aquests protocols s’aniran actualitzant d’acord amb els paràmetres i les recomanacions del govern i de les autoritats sanitàries.

Mesures previstes per el protocol Atlàntida

Per la tornada a la normalitat, el protocol estableix les mesures de protecció i seguretat que han de seguir tant les persones que venen a visitar-se com tots el personal sanitari i administratiu dels Centres Mèdics Atlàntida. Entre les mesures previstes per aquest protocol, cal destacar:

 • La limitació de l’aforament per garantir la distància de seguretat a les sales d’espera.
 • La instal·lació de pantalles protectores a les recepcions de tots els centres i la delimitació de la distància de seguretat.
 • L’ús d’equips de protecció individual per part de l’equip sanitari i de màscara dels administratius.
 • Una programació de cites més espaiada per evitar aglomeracions i permetre una correcta desinfecció.
 • L’increment de la freqüència de la neteja de les instal·lacions.
 • La incorporació al material de neteja d’un aparell que garanteix una total desinfecció dels centres.
 • Els assegurats que accedeixin a les nostres instal·lacions, ho hauran de fer amb màscara i de forma individual (no acompanyat, a excepció d’alguns casos) per tal de minimitzar l’afluència de persones a les instal·lacions.

A més per la protecció de tots, es recomana als assegurats que segueixin les següents indicacions:

 • Arribar just a l’hora de la cita, ni abans ni després.
 • Evitar el contacte amb altres persones i mantenir la distància social de 2 m.
 • Respectar les línies vermelles de les recepcions.
 • Rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic a la seva disposició en entrar i abans de sortir.

image003-2

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat