Els tractaments facials rejovenidors, protagonistes del proper Fòrum Atlàntida

Cada cop, els tractaments de medicina estètica facial són menys invasius i estan més orientats cap a la prevenció i el rejoveniment de la pell. Els farcits d’àcid hialurònic, el botox,  l’hifu i els fils tensors són alguns dels tractaments més populars i amb millors resultats.

El proper dijous 24 d’octubre de 2019, els doctors Isidre Martí, director de la Clínica Estètica Grup Atlàntida,  i Alícia Martínez, responsable de la unitat d’Estètica, ens en parlaran en el marc del Fòrum Atlàntida “Tractaments facials rejovenidors: farcits d’àcid hialurònic, botox, hifu i fils tensors”.

Quins són els principals tractaments facials sense cirurgia? En què consisteixen? Quins resultats aconseguiré? Quins avantatges i inconvenients té cada tractament? Quantes sessions es recomanen? Les respostes a aquestes i d’altres preguntes te les donarem al proper fòrum Atlàntida.

Una novetat important és el canvi d’ubicació del Fòrum Atlàntida que per primer cop es durà a terme al Centre Cívic Vil·la Urània (accessos pel C/ Saragossa,29 i Via Augusta, 102)

L’accés és gratuït i només cal reservar plaça al telèfon 93 217 22 99 o confirmant l’assistència al correu electrònic comunicacio@atlantida.cat.

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat