Actualment esteu veient FÒRUM ATLÀNTIDA: Adolescents i addiccions a les noves tecnologies

FÒRUM ATLÀNTIDA: Adolescents i addiccions a les noves tecnologies

El teu fill o filla es passa el dia connectat a internet? Cada cop s’aïlla més del seu entorn? Substitueix cada cop més els contactes personals per contactes virtuals? Si et preocupa l’ús que fan els teus fills de la tecnologia, el dijous 23 de març no et pots perdre la nova edició del Fòrum Atlàntida dedicada a les addiccions a les noves tecnologies entre els adolescents, que anirà a càrrec del psicòleg d’Atlàntida Quique González.

Un informe d’Unicef assegura que un de cada tres adolescents fa un ús problemàtic d’internet i un de cada cinc té un cert grau d’addicció. Segons aquest informe, 9 de cada 10 adolescents es connecten cada dia i el 31,5% fan servir internet més de cinc hores al dia. Un percentatge que en cap de setmana augmenta fins al 49,6% dels enquestats. Per als adolescents, internet és sinònim de xarxa social. Tots tenen com a mínim un perfil creat en alguna xarxa o aplicació de missatgeria instantània com Whatsapp. I el 83,5% està registrat en tres o més xarxes. YouTube, Instagram i TikTok són les preferides. 

El psicòleg Quique Gómez ens ajudarà a entendre l’origen d’aquestes addiccions i ens proposarà mesures d’actuació per solucionar aquest problema.

L’accés al Fòrum és gratuït i cal inscriure’s en aquest formulari. Us esperem el dijous 23 de març a les 19 h.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat