Fòrum Atlàntida ‘Creix adequadament el meu fill/a? Percentils i corbes de creixement’

Fòrum Atlàntida Creix adequadament el meu fill/a?

Vine aquest dijous 8 d’octubre al Fòrum Atlàntida i gaudeix de la xerrada que la Doctora Marta Jubert, pediatra del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà sobre els patrons i els factors que influeixen en el creixement infantil i sobre la interpretació de les gràfiques de percentils i les corbes de creixement, uns dels elements de referència i comparació més utilitzats pels pediatres.

Una de les primeres preguntes que la majoria dels pares es fan té a veure amb l’alçada i el pes dels seus fills/es, ja que la concordància entre el creixement i l’edat cronològica es considera un dels indicadors més importants per confirmar el correcte desenvolupament del nen.

El creixement i desenvolupament de nadons, infants i adolescents és una de les qüestions que més visites generen a les consultes de pediatria. Aquest creixement i desenvolupament es veuen influits per la interacció de diversos factors que acaben per determinar l’alçada i el pes a l’edat adulta.

Pots confirmar la teva assistència enviant un correu electrònic a l’adreça atl@atlantida.cat

T’esperem a les 19:00 a l’Hotel H10, Carrer Enric Granados, 62-64, de Barcelona, a tocar del Centre Mèdic Atlàntida.

Cartell Fòrum Atlàntida 'Creix adequadament el meu fill/a?

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat