Inauguració de la nova seu de Provença, 111

Jpeg

El Grup Atlàntida ha inaugurat la nova seu de Provença, 111, amb la que reforça la integració de les seves unitats de negoci i consolida el seu creixement a la ciutat de Barcelona.

L’acte d’inaguració va tenir lloc ahir al vespre a les instal·lacions de Provença, 111, nova ubicació del Centre de Rehabilitació d’Atlàntida i de les oficines del seu Departament Comercial, de Dependentia i de Medicina Lliure.

Més d’una centena de convidats es van aplegar a la festa d’inauguració. Treballadors amb les seves famílies, metges i representants d’empreses col·laboradores van gaudir d’una vetllada plena d’emocions positives.

Pere Abelló, Conseller Delegat del Grup Atlàntida, va posar èmfasi en “l’aposta del Grup per oferir solucions personalitzades a persones de totes les edats i condicions de salut i en la creació de centres mèdics propis que permeten oferir la millor atenció i els millors serveis als milers de persones que confien en nosaltres.

IMG_4816

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat