Fòrum Atlàntida ‘Les malalties cardiovasculars: factors de risc, prevenció i patologies associades’

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort al món. La majoria es poden prevenir actuant sobre factors de risc conductuals, com la dieta, l’activitat física o el consum de tabac i alcohol.

El proper dijous 26 d’abril, a les 19:00, el Dr. Innocents Cusó, cardiòleg del Centre Mèdic Atlàntida, i la Sra. Lidia Aguilar, cap d’infermeria del Centre Mèdic Atlàntida, oferiran una xerrada sobre les malalties cardiovasculars, els seus factors de risc i les pautes de prevenció que estan al nostre abast.

En el mateix acte, es presentaran la Unitat d’Hipertensió i la Unitat de Diabetis, dos serveis gratuïts que Atlàntida posa a disposició dels seus assegurats per orientar-los en la prevenció i el control d’aquestes patologies.

Quins factors de risc augmenten la probabilitat de patir malalties cardiovasculars?
Existeixen pautes que ens ajudin a prevenir-les?
Com interactuen amb patologies com la diabetis, l’obesitat o l’Alzheimer?

 

De totes aquestes qüestions, en parlarem dijous 26 d’abril, a les 19:00, al Restaurant Bellavista del jardín del norte, Carrer Enric Granados, 86-88.

 

Pots confirmar la teva assistència trucant al 93 217 22 99 o enviant un e-mail a l’adreça comunicacio@atlantida.cat
T’esperem!
cartell fòrum malalties cardiovasculars_send

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat