Els fòrums de salut de Grup Atlàntida es transformen i es faran en digital

Davant de la situació extraordinària que estem vivint, Grup Atlàntida ha decidit transformar el Fòrum  Grup Atlàntida per fer-lo en línia i no de manera presencial com fins ara.

Des de Grup Atlàntida, estem convençuts que les xerrades de salut avui són més necessàries que mai. La nova realitat està canviant les nostres vides, la forma com ens relacionem, les nostres rutines d’higiene i de salut i tots tenim molts dubtes. A més, les mesures de distanciament social fan que en aquests moments, i segurament durant molt de temps, no es puguin celebrar trobades, ponències i esdeveniments en grup.

FORUMS-ATLANTIDA_NEWSLETTER_LA-SALUT-A-LA-NOVA-NORMALITAT_13_5_2020_aaff-02-rectificat

És per aquest motiu que d’ara endavant els Fòrums Grup Atlàntida es faran digitals en format webinar. El primer Fòrum amb el nou format tractarà sobre “ La salut a la nova normalitat: preguntes i respostes” i el farem el dijous 28 de maig, a les 19 h. El fòrum anirà a càrrec del doctor, Carles Rabassa, director mèdic d’Atlàntida.

Si teniu preguntes relacionades amb la salut i la nova normalitat i ens les voleu fer arribar, el doctor Rabassa us les respondrà durant el webinar del proper dijous 28 de maig. Podeu registrar-vos al Fòrum i enviar-nos les vostres preguntes en aquest link.

Recordeu, us esperem a tots el proper 28 de maig a les 19 h al Fòrum Grup Atlàntida: “La salut a la nova normalitat: preguntes i respostes” a càrrec del doctor Carles Rabassa.

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat