Fòrum Atlàntida: Què és el dolor crònic i com es tracta

El dolor és una experiència sensorial desagradable que afecta a bona part de la població en algun moment de la seva vida. Segons les dades de l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA), un 33% de la població reporta problemes de dolor o malestar. A causa d’aquesta de la gran prevalència, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’ha arribat a considerar la major amenaça per la qualitat de vida de les persones.

El proper dijous 7 de maig, a les 19:30, el doctor J. Manuel Vázquez, metge de la Unitat del Tractament del Dolor del Centre Mèdic Atlàntida, oferirà una xerrada sobre els tipus de dolor que existeixen, la seva repercussió en la salut i el benestar de les persones i els possibles tractaments per poder seguir tenint una bona qualitat de vida.

Pots confirmar la teva assistència responent aquest correu electrònic.

T’esperem al Centre Mèdic Atlàntida, al Carrer Enric Granados, 90-92, de Barcelona.

46a0d584-be43-4933-b3a7-dad0fce541db

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat