Noves incorporacions a fisioteràpia i a reumatologia

Laura_GonzalezLa fisioterapeuta Laura González i la reumatòloga Fabiola Ojeda s’han incorporat al quadre mèdic d’Atlàntida. La Laura González formarà part de l’equip de fisioterapeutes de tarda al Centre de Rehabilitació i podologia d’Atlàntida. Alguns de vosaltres ja la coneixeu perquè vam tenir-la com a alumna de pràctiques del Grau de fisioteràpia de la Universitat Blanquerna.

 

Fabiola_OjedaPel que fa a la doctora Fabiola Ojeda, és adjunta de reumatologia al Parc de Salut Mar de Barcelona des de l’any passat i substitueix el doctor Ciria al Centre Mèdic Atlàntida. Les seves especialitats són: ecografia musculoesquelètica, dolor, artrosi, fibromiàlgia, osteoporosi i malalties autoimmunes. La trobareu al Centre Mèdic Atlàntida tots els dilluns i els dijous a la tarda.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat