Posa’t en forma amb el gimnàs virtual gratuït d’Atlàntida

Una de les moltes dificultats que ens està portant aquest confinament és la falta de mobilitat i d’exercici físic. Però ara, gràcies al gimnàs virtual d’Atlàntida tens moltes opcions per moure’t i fer activitats dirigides sense sortir de casa i aconseguir els mateixos resultats que anant al gimnàs. 

Al teu gimnàs virtual Atlàntida hi trobaràs més de 300 vídeos amb classes d’estiraments, tonificació, pilates, meditació i crema greixos, entre d’altres, que t’ajudaran a millorar i reforçar el teu sistema immunitari i enfortir els neurotransmissors que ajuden a calmar i relaxar la ment.

EL TEU GIMNÀS VIRTUAL, + DE 300 VÍDEOS EN 12 SALES
1. Ioga 7. Hit
2. Pilates 8. Indoor Cycling
3.  Ball 9. Crema greixos
4. Estiraments 10. Tabata
5. Escalfaments 11. Tonificació
6. Pauses actives 12. Tornada a la calma

Per accedir-hi, només has d’entrar a l’espai sóc soci de la pàgina web o de l’app d’Atlàntida i amb els codis d’entrada habituals (usuari: DNI i contrasenya: núm. de soci de la targeta de salut Atlàntida), triar la classe que més t’agradi i  començar a fer salut a casa i de manera totalment gratuïta.

Cuida la teva dieta  

Si a més de cuidar el teu cos, també vols cuidar la teva alimentació, al teu espai de benestar virtual també hi trobaràs receptes saludables i plans nutricionals amb menús adaptats per embarassades, per etapes de lactància, per gent amb problemes d’osteoporosi, per reduir hipertensió o per reduir colesterol, entre d’altres. Segons el doctor, Carles Rabassa, “mantenir una alimentació saludable és fonamental per un bon funcionament del sistema immunitari”. 

A Atlàntida tenim cura de la teva salut i per aquest motiu, amb la col·laboració de Biwel hem posat en marxar a la nostra pàgina web, l’espai de benestar virtual, gratuït per tots els nostres assegurats. Et convidem a conèixer-lo i gaudir de totes les activitats que hi trobaràs.

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat