Presenta’ns un amic i et regalem un mes de la teva quota i, a més, el teu amic no paga fins al gener

Aquest mes de novembre, si ens presentes un nou assegurat, et regalarem un mes de la teva quota mensual individual i el teu amic no començarà a pagar fins al mes de gener de 2020.

La teva família i els teus amics es mereixen la millor pòlissa de salut. Porta’ls a Atlàntida i els cuidarem com a casa, com ja fem amb tu i els teus.

Per aconseguir el teu mes gratis, només cal que segueixis les següents passes:

1. Recomana’ns als teus amics i familiars.
2. Si estan interessats a contractar una pòlissa de salut amb nosaltres, truqueu al 93 237 70 70.
3. És molt important que, quan el teu amic es posi en contacte amb nosaltres, no oblidi informar el comercial que l’atengui que ve a Atlàntida recomanat per tu i li faciliti el teu nom i cognoms per poder beneficiar-vos dels vostres avantatges.
4. Gaudeix de la teva quota mensual gratuïta i, el teu amic, no pagarà fins al mes de gener de 2020.

Si tu o el teu amic teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb el departament comercial d’Atlàntida al 93 327 70 70.

Aquesta oferta és vàlida per a totes les altes realitzades abans del 31 de desembre de 2019.

 

 

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat