Sóc diabètic, puc contractar una assegurança amb Atlàntida?

diabetes-528678_1920Gairebé 425 milions de persones a tot el món i 560.000 a Catalunya pateixen diabetis i una xifra similar desconeixen que la pateixen perquè no estan diagnosticades. A Atlàntida som molt conscients de les traves a què s’enfronten les persones diabètiques per contractar una assegurança de salut i els hi hem volgut posar fàcil posant al seu abast diverses pòlisses de salut amb cobertures especialment pensades per a persones amb diabetis tipus 1 o diabetis tipus 2.

Així, les nostres pòlisses per a persones amb diabetis inclouen cobertures com:

– Lliure accés a la consulta de l’endocrí. Una extensa xarxa de consultes de l’especialitat en tot el territori nacional, de lliure elecció, encaminades a aconseguir la pedagogia, la prevenció i el control dels factors de risc en pacients amb diabetis.

– Realització d’anàlisis clíniques periòdics.

– Proves analítiques, tant bàsiques com especials, per a l’adequat seguiment dels nivells de glucèmia o alteracions sistèmiques provocades per la pròpia malaltia.

 – Servei d’oftalmologia complet. Control oftalmològic i revisió periòdica del fons de l’ull, així com unitats especials dedicades a retinopatia diabètica.

– Nefrologia. Control de la funció renal per especialistes en nefrologia, així com tractament de la nefropatia diabètica.

– Neurologia. Atenció neurològica i control de possibles neuropaties perifèriques.

– Atenció podològica completa. Servei de podologia preventiu de l’aparició de lesions o d’úlceres en extremitats inferiors.

– Unitat de cirurgia vascular perifèrica per al control i tractament de la vasculopatia diabètica.

– Unitat de control i seguiment del peu diabètic.

 A quins centres i professionals poden accedir els assegurats?

Les pòlisses de salut d’Atlàntida ofereixen accés tant al Centre Mèdic d’Atlàntida (C/Enric Granados 90-92 de Barcelona) com a una completa xarxa hospitalària i de professionals repartida per tot el país on es poden tractar totes aquelles situacions agreujants de la malaltia que poden condicionar el desenvolupament normal de l’activitat del pacient amb diabetis.

 Com puc contractar l’assegurança de salut per a persones amb diabetis de Atlàntida?

 Per a la contractació de l’assegurança, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 93 217 22 99.

El nostre equip mèdic realitzarà una avaluació de l’estat de la teva diabetis a partir de la qual et proposarem la pòlissa que millor s’ajusta a les teves necessitats.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat