Actualment esteu veient Atlàntida, amb el Dakar un any més

Atlàntida, amb el Dakar un any més

Un any més, RBG i Atlàntida donen suport a la retransmissió a través de Televisió de Catalunya del Rally Dakar, un dels esdeveniments esportius més importants del món. Aquesta serà la quarta edició que es disputa a l’Aràbia Saudita i serà també la primera ronda del campionat del món FIA-FIM de Rally-Raid 2023. La competició es disputarà al llarg de 15 dies, del 31 de desembre fins al 15 de gener, en el qual el Dakar portarà els pilots des de la riba del Mar Roig fins a Dammam, al Golf Pèrsic, travessant zones muntanyoses i deserts de dunes.

La col·laboració amb Televisió de Catalunya es concreta en la presència com a patrocinadors en el programa informatiu diari  D3, que s’emetrà al canal Esports 3 cada tarda de 15.30 a 16 i al vespre de 20.45 a 22. En concret, RBG i Atlàntida patrocinen la secció El Reportatge, on s’emetran peces elaborades per l’organització o l’enviat especial de televisió. L’aposta pel Dakar en les últimes edicions del rally mostra que RBG i Atlàntida Assegurances estan “sempre amb el motor”, el lema que es farà servir en la nostra presència al programa D3. Prèviament, el 26 de desembre, Esports 3 emetrà un programa amb els pilots catalans que participen al Dakar, on també hi tindrem presència. 

Atlàntida va de la mà de la corredoria d’assegurances RBG, especialitzada en pòlisses d’accidents per al món de la pràctica esportiva de tota activitat del motor, que comercialitza les assegurances d’Atlàntida per a pilots amateurs que participen en proves no oficials, entrenaments, rodades i altres esdeveniments que necessiten una cobertura mèdica en cas d’accident.

Atlàntida disposa de pòlisses per a tot tipus de vehicles, des de motocicletes a cotxes i karts en totes les seves disciplines (velocitat, cros, enduro, trial,…). L’assegurança, dins del marc de les seves prestacions, inclou la cobertura de les despeses d’assistència sanitària en cas d’accident de manera il·limitada i la seva contractació tant pot ser de forma anual com per al dia de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat