Actualment esteu veient Atlàntida i Ocisport, sempre amb l’esport

Atlàntida i Ocisport, sempre amb l’esport

Atlàntida, en línia amb el seu compromís amb el foment de la pràctica de l’activitat física, ha arribat a un acord de patrocini de diversos esdeveniments esportius amb Ocisport, empresa organitzadora  de curses esportives i campionats  de diferents modalitats, principalment de running i ciclisme. 

L’esport és un dels pilars bàsics per gaudir d’una bona salut, per això Atlàntida sempre ha estat compromesa amb  les activitats físiques i la promoció d’hàbits esportius saludables i col·labora amb cites esportives tan destacades com la Triatló de Barcelona o el Dakar.

El nostre compromís, però, va més enllà del foment de l’esport. Per a nosaltres també és molt important tenir cura de la salut dels esportistes, professionals o aficionats, mitjançant una pòlissa exclusiva per a ells: la Infinity Sport. Aquesta pòlissa de salut cobreix pràcticament totes les necessitats mèdiques que es poden donar en la pràctica esportiva, per oferir tranquil·litat i garanties a tots els que realitzen qualsevol activitat física. Les diferents modalitats de la pòlissa Infinitiy Sport, que podeu consultar aquí, faciliten que els esportistes puguin practicar, entrenar i competir amb la tranquil·litat d’estar sempre amb la millor cobertura sanitària.

Infinity Sport està disponible en dues versions, amb copagament i sense, i en tots dos casos Atlàntida posa al servei dels esportistes tots els seus recursos mèdics i sanitaris. La pòlissa inclou una revisió mèdica esportiva gratuïta cada any, amb electrocardiograma i prova d’esforç. A més, ofereix entre 5 i 10 sessions gratuïtes cada any de fisioteràpia per a la recuperació muscular després d’algun esdeveniment esportiu, en funció de si la pòlissa és amb copagament o sense.

L’acord amb Ocisport preveu la presència d’Atlàntida en quatre proves esportives del calendari i disposem d’inscripcions gratuïtes per als nostres assegurats: 

Ultratrail Barcelona. El 18 de març se celebra una de les curses ultratrail més clàssiques del calendari, amb 1.500 participants i amb diverses modalitats entre els 13 i els 62 quilòmetres de llargada. Aquest 2023 la cursa es desenvoluparà pel massís del Garraf.

Gavà Bike Show. Es tracta d’una de les cites ciclistes més populars del calendari i que es farà els dies 25 i 26 de març. S’espera la presència d’unes 5.000 persones en un festival ple d’activitats esportives, tant populars com de competició. Les diferents propostes estan dirigides a tots els públics amants de la bicicleta i hi haurà des de BTT a Gravel, E-Bikes i curses infantils. 

Salomon Run Barcelona. Convocada per al 16 d’abril en diferents espais de la muntanya de Montjuïc. És una cursa de 10 quilòmetres de llargada que passa per diferents indrets de la muntanya i compta amb uns 3.000 inscrits.

Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT. El 9 de setembre se celebra aquest trofeu que està inclòs dins la Copa Catalana de BTT i en el que s’hi esperen 500 participants i uns 4.000 visitants.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat