Actualment esteu veient Atlàntida protagonitza un programa de televisió

Atlàntida protagonitza un programa de televisió

Atlàntida, amb motiu de la proximitat del seu centenari, és la protagonista d’un capítol del programa “Va passar aquí”, que realitza i produeix Visiona TV i emet Betevé, la cadena de televisió de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un programa de fets històrics, curiositats, anècdotes, que en un format d’uns cinc minuts de durada, explica la història de la ciutat a partir dels seus carrers, racons i empreses. 

L’espai dedicat a Atlàntida comença al número 26 del carrer Casp, la primera seu oficial. Neix ara fa gairebé 100 anys, el 12 de novembre de 1927, i va ser una de les primeres asseguradores mèdiques de Barcelona. De la mà del CEO d’Atlàntida, Pere Abelló, el programa repassa la trajectòria de la companyia des dels seus inicis i quina ha estat l’evolució del negoci assegurador i de les empreses del grup fins ara.  

Combinant imatges d’arxiu i imatges de la seu central actual del Grup, al carrer Enric Granados, “Va passar aquí” posa l’èmfasi en el fet que Atlàntida és una de les companyies asseguradores mèdiques amb més prestigi de la ciutat i, a més, amb una llarga trajectòria, que la converteix en un testimoni indispensable de l’evolució del sector. També repassa la diversificació de la companyia en les seves 3 àrees: assegurances, Silver Care (serveis per a gent gran, des de les residències Mas d’Anglí, Mas Piteu i Maragall, fins a Dependentia –l’empresa d’atenció domiciliària- passant per pisos amb serveis i coliving) i Centres mèdics i clíniques (amb la clínica Dental i la clínica Estètica, a més dels dos centres mèdics de Barcelona).

El capítol s’emetrà per primera vegada el 17 de febrer cap a un quart de nou del vespre. A partir d’aquí, es repetirà tots els divendres al voltant de la mateixa hora.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat