Actualment esteu veient Grup Atlàntida et desitja Salut! Molta salut!

Grup Atlàntida et desitja Salut! Molta salut!

Us presentem en primícia el nou espot d’aquest any que transmet la nova  estratègia de comunicació. El nou posicionament de la companyia, Salut! (de l’ā a la z) posa l’accent en un nou concepte de salut entesa d’una manera integral (física, mental i social) i com un brindis a la vida i a gaudir dels bons moments al sentir-se bé (amb un mateix, i també amb els altres).

La salut sempre ha estat una de les principals preocupacions del país, però arran de la pandèmia, la salut cada cop és més important. La covid ens ha fet adonar-nos, tot i que ja ho sabíem, que si no tenim salut, la resta tant se val. Les xifres ho confirmen. Segons un estudi de Cvirus, el 72% dels espanyols es preocupen més per la seva salut des de que va començar la pandèmia de la covid-19. 

A Atlàntida fa gairebé 100 anys que ens preocupem per la salut de totes les persones que confien en nosaltres i ho fem d’una manera integral cuidant del cos, de la ment i del nostre entorn. Per a nosaltres, el lema Salut! (de l’ā a la z) és la síntesi perfecta de la nostra missió de contribuir al benestar i a la qualitat de vida de les persones en l’àmbit de la salut, en tota la seva amplitud, en totes les etapes i circumstàncies de la vida. I hem apostat per fer-ho des d’una mirada integral, positiva, alegra i propera. Per què tenir salut és tenir un tresor i des d’Atlàntida volem tenir cura d’aquest tresor.

Salut! (de l’ā a la z) també representa el ventall de serveis que posem a disposició de totes les persones:

El tret de sortida de la nova estratègia de marca serà el llançament de la campanya publicitària “Salut!”, que a partir del 23 d’octubre es podrà veure en diferents mitjans: televisió, ràdio, premsa, canals digitals i exterior. La campanya vol posar èmfasi en els valors de la companyia -el respecte a la diversitat i a les decisions de les persones, empatia, comprensió i inclusió- i la importància de tenir una actitud positiva que ens permeti tenir la fortalesa necessària per fer front a totes les circumstàncies de la vida.

També estrenem noves webs, la de grupatlantida.cat i la de les assegurances atlantida.cat, amb nou disseny més modern i actual, que fa més fàcil la navegació.

Desitgem que tot plegat us agradi!

Salut! Molta Salut!

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat