Conveni de col·laboració amb l’Associació Play and Train

Ens complau anunciar que hem signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Play and Train, nascuda l’any 2008, i que té com a objectiu principal posar a disposició de les persones amb discapacitat i de les seves famílies el dret a poder accedir a la pràctica, aprenentatge i formació d’activitats esportives, d’elit i recreatives, independentment de la capacitat, el gènere o l’edat.

playandtrain

Creiem fermament en el compromís de destinar part dels nostres beneficis en accions que ajudin a canviar i millorar la societat. A partir d’aquest mes, posem a disposició dels usuaris de l’Associació Play and Train els serveis de fisioteràpia (rehabilitació) i xerrades per als membres i familiars de Play and Train dutes a terme per professionals de la matèria en qüestió (psicòlegs, traumatòlegs, fisioterapeutes, dietistes, etc.) d’acord a l’estipulat al conveni. L’associació, que compta amb diferents programes que ajuden a cobrir la falta d’activitats d’oci dirigides a aquest col·lectiu, organitza multiactivitats amb nens i joves amb i sense discapacitat.

Programa Surfing4All

Tant el surf com el paddle surf es presenten com a eines de progrés social, però també de les condicions físiques i, el més important, l’autonomia dels joves amb discapacitat. El surf és un esport modern, amb gran acollida entre els joves i que ajuda a canviar la pròpia visió  i de la dels demés cap a la discapacitat. A més, aporta beneficis com l’equilibri el control del cos en moviment, l’exigència física constant i la possibilitat d’establir un vincle entre altres joves que puguin tenir o no tenir discapacitat.

Club d’esquí Play and Train

Centrat en el treball de tres grups de nens i nenes, fomenta la pràctica d’esquí alpí i snowboard. Aquest programa es desenvolupa de forma continuada i gradual, permetent que practiquin i comparteixin l’experiència amb joves de diferents àmbits.

Programa Hospisport

Aquest programa no busca la inclusió, sinó la reinclusió  a través de l’esport de les persones amb lesió medul·lar

Programes d’Educació Àmbit Nacional:

Aquest programa és una iniciativa del Comité Paralímpic Internacional, i Play and Train va ser la primera entitat a realitzar-lo a Espanya. L’any 2007. El programa educatiu està dirigit a despertar l’interés i la comprensió dels valors Paralímpics en la població de joves i nens en edat escolar, ajudant a crear una actitud positiva envers les persones amb alguna discapacitat.

També es desenvolupen programes de formació continua orientats a tècnics esportius que volen especialitzar-se en l’ensenyança a persones amb una discapacitat o que volen començar un projecte dirigit a persones amb discapacitat.

Programes d’Educació Àmbit Internacional:

Cada país és una realitat i cada realitat és una circunstància. Amb aquests programes es busca educar a joves amb i sense discapacitat perquè siguin el motor de la seva comunitat.

Us convidem a veure aquest vídeo de l’associació i a visitar la seva plana web:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HsWMfuqVKRA]

http://playandtrain.org/

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat