Els assegurats reconeixen la bona atenció dels diferents serveis

Businesswoman pressing face emoticon on virtual touch screen at

Els assegurats d’Atlàntida estan satisfets amb l’atenció que reben als diferents centres i serveis d’Atlàntida. Aquesta és la principal conclusió de l’enquesta de satisfacció 2020, que enguany han respost un total de 1074 assegurats, un 87% més que en la darrera edició.

bons resultats de la clínica dental i de rehabilitació i pogologia

Aquest 2020, han pujat de manera considerable els índexs de satisfacció dels assegurats a la Clínica Dental i al Centre de Rehabilitació i Podologia.

Aquests dos centres han vist pujar la satisfacció de tots els aspectes avaluats. En el cas de la Clínica Dental la puntuació mitjana ha pujat fins a 4,2 sobre 5 (tres dècimes més que l’any passat). Mentre que al Centre de Rehabilitació i Podologia ha obtingut un índex de satisfacció mitjà de 4 sobre 5 (dues dècimes més).

La puntuació mitjana del Centre Mèdic es manté en 3,9 sobre cinc, tot i que alguns aspectes avaluats experimenten lleugeres millores.

La Clínica Estètica, tot i ser el primer any amb presència a l’enquesta aconsegueix una puntuació mitjana de 4 sobre 5.

Segons els resultats de l’enquesta, l’índex de recomanació a amics i familiars també puja lleugerament i se situa en 4,3 sobre 5, molt a prop de l’excel·lent.

RECONEIXEMENT ALS PROFESSIONALS

Molts dels assegurats han aprofitat l’enquesta per reconèixer la tasca d’Atlàntida i de tots els professionals que hi treballen. Ho resumeix molt bé, aquesta opinió recollida: “Fa gairebé 50 anys que som abonats de l’Atlàntida, i estem contents dels seus serveis. Felicitats per tot el que feu, però penseu que sempre es pot millorar.”

Entre aquests punts amb possibilitat de millora hi ha l’atenció telefònica, el funcionament de l’app o l’ampliació d’horaris per part d’alguns especialistes.

Tot l’equip d’Atlàntida volem agrair a tots els assegurats els resultats obtinguts i la confiança que cada dia posen en nosaltres. Seguirem treballant per oferir-los una atenció professional, de qualitat, humana i propera. Gràcies per ser d’Atlàntida!

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat