Actualment esteu veient Diabetis: la Susana Ruíz supera un altre repte!

Diabetis: la Susana Ruíz supera un altre repte!

La Susana Ruíz Mostazo, “ambaixadora” de la diabetis i assegurada d’Atlàntida, ha superat amb èxit el seu darrer repte per visibilitzar aquesta patologia crònica entre el públic general: ha aconseguit el finançament necessari per publicar “111 històries de persones amb diabetis”, amb l’editorial Libros.com.

Com havia explicat a Atlàntida en una entrevista, hi havia oberta una campanya de microfinançament fins el dia 27 d’octubre. La campanya ha superat amb escreix la xifra prevista i, per tant, la publicació serà una realitat. 

La Susana ha agraït la “resposta extraordinària” que la campanya ha tingut i ha anunciat que “el dia 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis, començarà tot el procés d’edició”. L’enllaç de la campanya es manté actiu per permetre noves aportacions de mecenes i poder reservar el llibre de manera prèvia a la seva publicació.

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat