Actualment esteu veient Horaris d’estiu de 2024 als diferents centres d’Atlàntida

Horaris d’estiu de 2024 als diferents centres d’Atlàntida

Com cada estiu, aquest 2024 els diferents centres i serveis de Grup Atlàntida modifiquen els seus horaris habituals de la resta de l’any.

Per aquest motiu, el Centre Mèdic Enric Granados estarà obert de 8:00 a 20:00 de dilluns a divendres i els dissabtes atendrà urgències de 9:00 a 13:00. L’atenció presencial a l’assegurat es farà de dilluns a divendres en horari de 8:00 a 15:30 entre el 5 i el 23 d’agost i els dies 2 i 30 d’agost. La resta de dies l’horari serà de 8:00 a 18:00.

Pel que fa al Centre de Rehabilitació, Podologia i Fisioteràpia mantindrà de l’1 al 3 d’agost l’horari habitual. Del 5 al 24 d’agost, només serà obert de matins (de 08:00 a 14:30) i tornarà a fer l’horari habitual a partir del 26 d’agost.

La Clínica Dental tanca del 12 d’agost a l’1 de setembre. Durant la resta de l’estiu, oferirà servei d’odontòleg/a generalista en horari de matí, excepte el divendres 9, mentre que el servei d’higienes es farà a les tardes i les urgències s’atendran a la Clínica Dental Barcelona, al carrer Pau Claris.

Finalment, la Clínica Estètica estarà tancada del 3 d’agost a l’1 de setembre i

Des d’Atlàntida us desitgem bones vacances… i molta salut!

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat