Actualment esteu veient L’app d’Atlàntida on consultar els teus metges i fer les teves gestions online

L’app d’Atlàntida on consultar els teus metges i fer les teves gestions online

A Atlàntida estem totalment dedicats a orientar les innovacions tecnològiques al servei dels nostres assegurats i aconseguir un apropament amb ells, mantenint així la filosofia que sempre ens ha motivat en aquests gairebé 95 anys d’existència: Proximitat i Qualitat.

Des de la nostra app podràs accedir a tota la informació dels especialistes del nostre Quadre mèdic, podent seleccionar els teus metges preferits per tenir un accés més ràpid a ells. També podràs gestionar les teves Cites online per al Centre Mèdic d’Atlàntida exclusiu per als nostres assegurats. Des de l’apartat El meu espai podràs consultar la informació de les teves pòlisses, el desglossament dels teus rebuts i copagaments, i la informació relativa a les teves dades personals podent realitzar els canvis necessaris online. A més, podràs realitzar les teves Peticions online d’autoritzacions per a aquells serveis que així ho precisen. Finalment, tindràs accés a les nostres ofertes de salut i benestar del nostre Club Atlàntida, i consultar tota la informació actualitzada del nostre Blog d’Atlàntida Salut. Pots descarregar aquí la versió per a Android. La versió per a iOS està disponible en aquest enllaç.

Abans de passar a explicar amb més deteniment cadascun d’aquests serveis online, et recordem que per poder accedir has d’utilitzar com a usuari el teu NIF i com a contrasenya el número de la teva targeta. En cas que tinguis problemes d’accés no dubtis a contactar amb nosaltres perquè puguem ajudar-te.

 tarja assegurat_App Atlàntida Mèdica

Cercador de Metges

El Cercador de metges permet realitzar la cerca tant per especialitat com per població. Addicionalment també pots indicar el nom del metge, encara que aquest formi part d’un centre mèdic o d’una clínica. Els resultats de la cerca mostra el nom complet del metge, l’especialitat mèdica que realitza, el centre on duu a terme la seva activitat i l’adreça del consultori.

App Atlàntida_Cercador metges

En clicar sobre un dels metges s’accedeix a la fitxa d’aquest on, prement sobre el telèfon, es pot cridar directament. També es mostra un mapa de la seva adreça, prement en la icona “Com arribar”. Al costat del nom del metge hi ha una estrella que dóna la possibilitat d’incloure el metge a favorits. D’aquesta forma, podràs tenir un accés ràpid i senzill als teus metges.

Cita Online

Per al Centre Mèdic d’Atlàntida exclusiu per als nostres assegurats, situat a Barcelona, c/ Enric Granados 90, podràs gestionar les teves Cites online d’una manera fàcil en quatre passos.

El primer que hauràs de fer és seleccionar l’especialitat i posteriorment el metge dins d’aquesta especialitat. Per seleccionar la data se’t mostrarà un calendari amb els dies que estan disponibles en negreta. Una vegada seleccionat un dia es mostrarà un rellotge on, d’igual manera, estaran ressaltades les hores lliures. Després de clicar sobre l’hora es mostraran els minuts. Pots anar cap a enrere a qualsevol moment per canviar tant d’hora com de dia.

App-Atlàntida-Mèdica_Cita-Online

Amb aquests senzills passos podràs reservar hores amb els professionals del Centre Mèdic Atlàntida d’una forma totalment autònoma i a qualsevol hora i dia. També podràs revisar les cites que tens pendents, rebent un e-mail de recordatori 24 hores abans del dia de la cita.

App Atlàntida Mèdica_Cita Online_2

El meu Espai

Des de l’apartat El meu espai podràs consultar la informació de les teves pòlisses, el desglossament dels teus rebuts i copagaments, i la informació relativa a les teves dades personals podent realitzar els canvis necessaris online. Clicant en cadascuna de les icones accediràs al detall de la informació.

App Atlàntida Mèdica_El meu espai

Per exemple, des de rebuts, primer es mostra el llistat dels teus rebuts, mostrant l’any, el mes i el producte contractat. Clicant sobre ell es mostrarà el detall d’aquest i al final podràs prémer el botó de copagament. Veuràs el llistat dels serveis que han realitzat els beneficiaris de la teva pòlissa, indicant la data, el metge o clínica i el servei mèdic rebut.

App Atlàntida Mèdica_El meu espai_2

Des d’aquest apartat també podràs realitzar les teves Peticions online d’autoritzacions per a aquells serveis que així ho precisen i consultar tota la informació de salut i benestar del nostre Blog d’Atlàntida Salut.

App Atlàntida Mèdica_Blog Atlàntida Salut_1

Club Atlàntida

Finalment, tindràs accés a les nostres ofertes de salut i benestar del Club Atlàntida, on trobaràs tota la informació dels centres amb els quals col·laborem perquè tinguis ofertes exclusives per ser assegurat d’Atlàntida.

App Atlàntida Mèdica_Club Atlàntida

Mitjançant l’ús de les noves tecnologies, Atlàntida segueix esforçant-se a estar sempre el més prop dels seus assegurats i de satisfer les seves necessitats, i esperem que amb les vostres recomanacions de millora, puguem aconseguir un servei de qualitat dedicat  a vosaltres.

app-Atlàntida-Mèdica_enllaç de descàrrega

Deixa un comentari

ATLÀNTIDA MÈDICA D'ESPECIALITATS S.A. D'ASSEGURANCES com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar els comentaris que facis a través del web. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de privacitat